FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Primul jucător care ar putea să plece de la Craiova: „Nu se aștepta să fie tratat așa! Există interes din SUA și Turcia”

Stephane Acka (stânga)
Stephane Acka (stânga)

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 decembrie 2020 19:54 / Actualizat sambata, 19 decembrie 2020 20:48

Impresarul lui Stephane Acka (30 de ani), stoper la CS Universitatea Craiova, s-a declarat nemulțumit de tratamentul la care clientul său este supus. Acesta indică o posibilă plecare a fundașului ivorian.

Stephane Acka a pierdut echipa Craiovei de la numirea pe bancă a lui Corneliu Papură. Nu a mai jucat în niciunul dintre cele 4 meciuri ale Craiovei, iar în 3 dintre ele nici măcar nu a prins lotul! Asta deși înainte de venirea lui Papură fusese integralist în ultimele 4 meciuri ale „juveților”.

În acest context, Christopher Abdul, impresarul său, sugerează că Acka ar putea părăsi echipa din Bănie.

Stephane Acka, dorit în SUA și Turcia

„Credem că e benefic, pentru ambele părţi, să găsim o soluţie în cazul jucătorului. Politica actuală a clubului în privinţa fotbalistului e de neînţeles. E al doilea cel mai valoros fundaş central din lot, dar practic e tratat ca un jucător tânăr. 

Din moment ce joacă acolo de cinci ani, are o relaţie bună cu preşedintele (n.r. - Sorin Cârţu), şi din moment ce vorbeşte fluent limba română, fotbalistul nu se aştepta să fie tratat în acest mod de club”, a declarat Abdul pentru TV Telekom Sport.

Ivorianul este curtat de echipe din SUA și Turcia, mai spune impresarul, care lasă de înțeles că pretențiile financiare ale Craiovei blochează transferul lui Acka.

„Credem că Acka s-ar potrivi în MLS sau în Turcia. Există şi interes din aceste ligi, dar, din păcate, clubul emite pretenţii nerealiste în privinţa jucătorului. Are un contract care expiră într-un an şi jumătate, în vara lui 2022, dar credem că cea mai bună soluţie pentru el e să se transfere în perioada de mercato din iarnă”.

550.000 euroeste cota de piață a lui Acka, potrivit Transfermarkt.com. Este al doilea cel mai bine cotat fundaș central al echipei, după Mihai Bălașa (1,2 milioane de euro)

VIDEO. Corneliu Papură, după CS U Craiova - FCSB: „După primul gol am cedat și fizic și psihic”

Citește mai multe știri din Liga 1:

N-a mai suportat amânările lui Dinamo și a mers la AFAN: „Am stat 3 luni fără să primesc nimic”

Adrian Stoian, final de aventură la Viitorul după două luni și jumătate

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
ctbilu
ctbilu  •  23 Decembrie 2020, 09:08
Postat de remarque pe 20 Decembrie 2020, 10:09

bine ca nu i-a trecut prin cap sa spuna ca la PSDU Craiova e rasism si ca de aceea nu joaca.

...zise Bamse si mai lua o gura de Miere Traznet. ))

maryuss_
maryuss_  •  21 Decembrie 2020, 23:15

Acka este cel mai slab jucator care a jucat in Craiova !!! El joaca numai pt bani si nu este interesat decat de persoana lui ... Niciodata nu a pus sufletul pt aceasta echipa ... Este un mercenar interesat numai de bani dar este si f slab in joc !!!

univ_craiova1
univ_craiova1  •  20 Decembrie 2020, 11:32

Sa plece ca e mort săracul! Din cauza lui am pierdut o groaza de meciuri!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează