FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FCSB 0-1

VIDEO „L-ați văzut, nu? Nu a fost nici măcar 00,1%” » Stere Halep a spus doar câteva cuvinte la plecarea de la stadion, după Farul - FCSB

Stere Halep, la plecarea de la stadionul din Ovidiu / Captură GSP Live +35   FOTO
Stere Halep, la plecarea de la stadionul din Ovidiu / Captură GSP Live

Articol de , - Publicat luni, 18 septembrie 2023 00:49 / Actualizat luni, 18 septembrie 2023 00:59

Stere Halep și-a încheiat pe stadion săptămâna în care fiica lui a fost suspendată patru ani din tenis pentru dopaj. Afaceristul a urmărit din tribune înfrângerea Farului cu FCSB, 0-1, iar la final a fost abordat de reporterii prezenți la Ovidiu. 

Faza controversată de arbitraj, cea care a decis, practic, soarta partidei, a fost comentată și de tatăl Simonei Halep. 

Stere a avut o opinie fermă, fiind de părere că Sebastian Colțescu a luat o decizie eronată dictând penalty la duelul dintre Tudor Băluță și Adrian Șut.

Gică Popescu a plecat vijelios înainte de finalul meciului și a comis-o din cauza nervilor: „Se răsucește Igna în mormânt!”
Farul - FCSB 0-1
Gică Popescu a plecat vijelios înainte de finalul meciului și a comis-o din cauza nervilor: „Se răsucește Igna în mormânt!”

VIDO. Stere Halep despre penalty-ul din Farul - FCSB: „Nu a fost nici măcar 00,1%!”

Nu l-ați văzut? L-ați văzut, nu? (n.r. - se referă la penalty-ul primit de FCSB) Nu a fost nici măcar 00,1%!”, s-a rezumat la a spune Stere Halep, pentru ca apoi să se urce la volanul autovehiculului său și să plece din complexul de la Ovidiu. 

Apropiat de-ai familiei Hagi, Stere Halep e o apariție constantă la meciurile „marinarilor”. Vara trecută, el a fost prezent și la petrecerea de titlu a dobrogenilor, unde a petrecut până în zori alături de Gheorghe Hagi.

Stere Halep a vorbit zilele trecute despre suspendarea fiicei: „100 de ani să îi dea suspendare, dar noi nu putem să recunoaștem așa ceva”

Miercurea trecută, tatăl Simonei a pledat pentru nevinovăția fiicei sale.

„Normal, Simona e dezamăgită. Dacă unii vor să o scoată vinovată, 100 de ani să îi dea suspendare, dar noi nu putem să recunoaștem așa ceva. Că vor unii să o scoată vinovată, asta este treaba lor.

Conform legilor, vom ataca decizia. Simona are o stare de spirit foarte bună. Ce poți să faci? Nu poți să faci absolut nimic. Dacă lucrurile merg în felul acesta, e păcat mare pentru toți sportivii, pentru că i se poate întâmpla oricui.

Legea internațională trebuie să facă ceva pentru acești oameni. Adică nu se poate ca numai sportivul să fie vinovat, nu există așa ceva în lumea asta. Noi suntem curați în fața Domnului”, a spus Stere Halep, citat de ziuaconstanta.ro.

Citește și alte știri de actualitate: 

VIDEO Gică Popescu a plecat vijelios înainte de finalul meciului și a comis-o din cauza nervilor: „Se răsucește Igna în mormânt!”

VIDEO Faza penalty-ului dictat ușor de Sebastian Colțescu în Farul - FCSB » Hagi, criză de nervi: „De ce nu mergi la VAR?!”

EXCLUSIV Adrian Porumboiu, verdict fără echivoc la faza penalty-ului care a decis Farul - FCSB: „Colțescu nu mai avea ce să caute pe teren”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (22)
dobrin
dobrin  •  18 Septembrie 2023, 16:53
Postat de concret pe 18 Septembrie 2023, 01:32

Nu exista in matematica "00,1%". Exista "0,01%". Dar asa e cand nu ai carte...

Machidonii nu stiu de-astea cu virgula. Ei stiu sa calculeze numai de la 7 cifre in sus.

foreverstrong
foreverstrong  •  18 Septembrie 2023, 13:51
Postat de Katalin266 pe 18 Septembrie 2023, 05:16

Scuteste-ne și pregătește banii pe care ii datorează fiita ????????????

datoreaza fix 80 de mii de euro,dupa taxe,probabil nici 50 de mii. la peste 40 de milioane de euro cat a facut din tenis pana la 30 de ani,banii aia sunt bani de tigari pentru halep. dar este interesant cum pentru rating ziarele nu spun lucru asta. de fapt nici aia de la tv nu spun asta. radem glumim,dar cum sa faci asa ceva?

1973
1973  •  18 Septembrie 2023, 12:21

Dar cele 2 penalty-uri din meciul Farul Constanța cu Voluntari ai văzut că nu au fost și arbitrul tot le-a acordat echipei lui Hagi.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează