FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FCSB 0-1

VIDEO Gică Popescu a plecat vijelios înainte de finalul meciului și a comis-o din cauza nervilor: „Se răsucește Igna în mormânt!”

FCSB s-a impus în deplasarea cu Farul, scor 1-0. Gică Popescu (55 de ani), președinte campioanei, a fost furios pe arbitrul Sebastian Colțescu, considerând că penalty-ul care a decis partida a fost dictat greșit. +35   FOTO
FCSB s-a impus în deplasarea cu Farul, scor 1-0. Gică Popescu (55 de ani), președinte campioanei, a fost furios pe arbitrul Sebastian Colțescu, considerând că penalty-ul care a decis partida a fost dictat greșit.

Articol de , - Publicat duminica, 17 septembrie 2023 23:45 / Actualizat luni, 18 septembrie 2023 00:21

FCSB s-a impus în deplasarea cu Farul, scor 1-0. Gică Popescu (55 de ani), președinte campioanei, a fost furios pe arbitrul Sebastian Colțescu, considerând că penalty-ul care a decis partida a fost dictat greșit.

În minutul 55, mingea a ricoșat din Tudor Băluță la Adrian Șut. În duelul pentru minge, cei doi s-au ciocnit, piciorul drept al lui Șut în piciorul stâng al lui Băluță. Duelul este ușor și nu este clar cine l-a inițiat.

 Sebastian Colțescu a dictat penalty, Olaru a transformat și a decis destinația punctelor. Tabăra gazdelor a făcut scandal.

VIDEO. Gică Popescu, furios după Farul - FCSB 0-1

Gică Popescu a plecat cu 10 minute înaintea finalului partidei de la Ovidiu. Nu a vrut să ofere declarații. Întrebat dacă e de părere că rezultatul a fost viciat, „Baciul” a scos capul pe geamul mașinii și s-a rezumat să spună: „Auziți, se răsucește Igna în mormânt!”. 

Cel mai probabil, președintele Farului a vrut să facă referire la marele Nicolae Rainea, arbitru care a decedat în aprilie 2015.

Ioan Igna (83 de ani) trăiește, iar anul trecut a intrat în galeria „Legendelor GSP”.

Gică Popescu i-a prezentat scuze lui Ioan Igna

La aproximativ o jumătate de oră de la acel moment, „Baciul” i-a trimis un SMS lui Ilie Dumitrescu, aflat în studioul emisiunii „Fotbal Club” de la DigiSport : „Am primit acum un mesaj (n.r. - de la Gică Popescu). Îi cere scuze domnului Igna. A vrut să spună de Rainea. A vrut să intre (n.r. - în direct), dar dacă nu mai e timp...”. 

În cele din urmă, Popescu a intrat telefonic în emisiune, unde i-a prezentat personal scuzele de rigoare lui Igna. Apoi, a acuzat din nou arbitrajul lui Colțescu: 

„Cred că nici în perioada de glorie a Cooperativei nu se dădea un asemenea penalty! (...) Ceea ce mă surprinde pe mine este că n-a fost la VAR. Dacă asta nu e fază de VAR, care e, atunci, fază de VAR?”. 

Popescu a încheiat printr-o promisiune: „Nu ne cântați prohodul, vom fi iar în play-off!

VIDEO. Faza penalty-ului dictat ușor de Sebastian Colțescu în Farul - FCSB

CV Ioan Igna

  • S-a născut pe 4 iunie 1940, la Arad
  • A jucat fotbal, ca fundaș sau mijlocaș, la UT Arad, la Știința/Poli Timișoara și Vagonul Arad
  • În prima divizie, a evoluat în 172 de partide și 8 goluri marcate
  • Cariera de arbitru și-a început-o în 1972
  • Ca arbitru în prima divizie a activat între 1976 și 1990; a debutat pe 10 octombrie 1976, în ASA Tg. Mureş - FCM Reşiţa 1-0; ultimul meci l-a „fluierat” pe 04 martie '90, Jiul Petroşani - Sportul 1-2
  • În prima ligă a fost la centru în 208 meciuri; mai are 89 de jocuri conduse în L2
  • Arbitru FIFA a fost între '76 și '89

Citește și alte știri despre Farul - FCSB:

De ce a rămas Mazilu pe bancă la derby-ul cu FCSB: „Ne-am gândit serios”
Farul - FCSB
De ce a rămas Mazilu pe bancă la derby-ul cu FCSB: „Ne-am gândit serios”
Gafă ca la juniori » Pentru ce a primit „galben” fotbalistul de 600.000 de euro al lui FCSB
FARUL - FCSB
Gafă ca la juniori » Pentru ce a primit „galben” fotbalistul de 600.000 de euro al lui FCSB

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (26)
MaxiP
MaxiP  •  18 Septembrie 2023, 11:00
Postat de John_Doe pe 18 Septembrie 2023, 00:17

Baluta ii une piedica lui Șut, se pune pe direcția de deplasare a lui șut

Ma, realizezi ca esti singurul om din tara care sustine ca a fost penalty? Si daca cumva, sa presupunem, ca ai avea dreptate (nu ai), taci, ca ti-o iei de la toti restul.

liviut1
liviut1  •  18 Septembrie 2023, 07:24

Circ ieftin....

Nini
Nini  •  18 Septembrie 2023, 07:08
Postat de rav410wrc pe 18 Septembrie 2023, 00:00

Ce tupeu au "campionii" sa se planga de arbitraj, cand ei au fost eliminati in primul tur al UCL de Tiraspol si-n ultimul tur al ECL de Helsinki, dupa ce in prealabil castigasera mamaLiga numa' cu penaltyuri din astea !! ;)))

Și ce legătură are una cu alta? Sau a venit vremea să câștigați voi tot la fel? Rușine

Vezi toate comentariile (26)
Comentează