FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

"stiam ca va fi greu!"

Articol de GSP - Publicat joi, 16 august 2007 00:00

Goian a spus ca se astepta la o replica tare a bielorusilor, insa promite fanilor calificarea in grupe

- Dorine, cum apreciezi rezultatul final?
- Echitabil! Noi stiam ca va fi greu, doar voi, ziaristii, spuneati ca va fi usor. E un cliseu, dar in ziua de azi chiar nu mai exista echipe mici, iar meciul de azi a demonstrat-o din plin.

- Ai marcat iar, cum ai facut-o si la Lubin.
- si ce daca am inscris, daca am luat gol in ultima secunda?! La 2-1, aveam calificarea in mina, eram deja in grupe. Asa, la 2-2, ei sint inca in joc, la Bucuresti se vor agata de fiecare sansa ce li se va ivi. Sper insa ca nu le vom da nici una.

- Ce s-a intimplat in prima repriza? Jocul nu prea v-a iesit.
- Ce sa se intimple?! N-a fost nici prima si nu va fi nici ultima repriza proasta facuta de Steaua! Oricum, conteaza mai putin acum. Important e ca la Bucuresti, peste doua saptamini, sa repetam evolutia din partea secunda a jocului de aici.

- Ce e mai important pentru voi, partida de la Cluj, din campionat, ori mansa a doua cu BATE?
- Returul cu bielorusii, de departe! Intrarea in grupele Champions League conteaza mai mult decit absolut orice. Asteptam ca Ghencea sa se umple si sper din tot sufletul sa ne bucuram impreuna cu suporterii de calificare. In Liga I avem o gramada de meciuri, se pot intimpla foarte multe pina vara viitoare.

"Prima repriza a fost foarte proasta, m-a surprins neplacut. Cind Steaua a inceput sa joace, totul a reintrat in normal. Din pacate, evoluam la nivel maxim doar cind ne ajunge cutitul la os"
Gabi Balint

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează