LIGA 1  ·  STEAUA

Stoichiţă îl contrazice pe Becali: "Nu cred că a refuzat să joace acolo. Cît am fost eu nu a fost nici o problemă"

Articol de GSP - Publicat joi, 04 octombrie 2012 00:00

Fostul antrenor al Stelei, Mihai Stoichiţă, a comentat scandalul iscat între Laurenţiu Reghecampf şi Novak Martinovici. "Lippi" nu crede că în ipoteza revoltei fundaşului, mai ales că atît timp cît el a fost antrenorul Stelei sîrbul nu a refuzat să joace în partea dreaptă.

"Nu ştiu dacă e reală chestia că Martinovici a refuzat. Eu de cîte ori l-am pus acolo a jucat fără nici o problemă. Mereu a dat un randament bun acolo.

A fost băiat deştept, a acceptat să joace în dreapta pentru a avea meciuri în picioare. Este un băiat extraordinar, are mult bun simţ. Nu cred să fi refuzat el. Altceva s-a întîmplat", a spus Mihai Stoichiţă la Versus de la GSPTV.

Vezi aici ce a spus Gigi Becali despre Novak Martinovici!Ea este românca mai bogată chiar şi decât Ţiriac! Fostă Miss România, tânăra are o avere de 3 miliarde de euro
Libertatea
Comentarii (19)
aruabuans  •  04 Octombrie 2012, 21:47
Postat de bazileon pe 04 Octombrie 2012, 19:07

Tipic pentru Steaua lui Becali! Dupa pancratiul de la Ploiesti acest jucator mediocru a fost ridicat in slavi de GSP, galeria i-a acordat ovatii iar Jij' a anuntat ca Martinovici va dainui la Steaua in aeternitas. Eternitate minus o zi, pe cat sa pare, caci dupa numai un an esentialul Martinovici e dat la casat. Stoichita, omul tuturor infamiilor marunte, se simte obligat sa rumege si el ceva pentru instiintarea Opiniei Publice, Cat existentialism, tzatzo!

Ma tu esi cumva Dinu j.r?Mai bine te uiti la tin in curte ca nu sunteti mai presus decat noi....

kand  •  04 Octombrie 2012, 21:21

astea sunt scuze penibile, adevarul e simplu de ghicit cel mai probabil Martinovici vrea BANi si BECALI nu da daca nu e filmat...

kand  •  04 Octombrie 2012, 21:20

pe MARTINOVICI l-a intrebat cineva??? "presa" nu intreaba si persoana in cauza?

Vezi toate comentariile (19 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:00 Fotbal, Liga 2
Turris Tg. Măgurele - FC Argeș
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Liga 1
Gaz Metan - Universitatea Craiova
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
23:00 Fotbal, La Liga
Atletico Madrid - Mallorca
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1