INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - FC COPENHAGA, AZI, 22:05, DIGISPORT 1, DOLCESPORT 1, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Afară cu Martinovici! » Stoperul sîrb a fost trimis să se antreneze cu juniorii

Articol de GSP - Publicat joi, 04 octombrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 03 octombrie 2012 23:55

Sîrbul a refuzat să joace fundaş dreapta şi a fost exclus din lot. El nu va mai evolua la prima echipă şi va fi lăsat să plece la iarnă


Martinovici nu mai e adulat la Steaua. Acum, roş-albaştrii se chinuie să scape de el. Sîrbul i-a enervat pe şefi refuzînd să joace cu Copenhaga din cauza postului pe care voia Reghecampf să-l folosească. Antrenorul îi transmisese că are nevoie de el ca fundaş dreapta, fiindcă ar vrea să-l odihnească pe Georgievski pentru derby-ul cu CFR Cluj. "M-am sacrificat destul jucînd lateral, gata, nu-mi mai bat joc de mine!", a reacţionat Martinovici.

Reghecampf l-a exclus imediat. Iar Becali a confirmat decizia tehnicianului: "Martinovici a înnebunit, se crede erou după ce a dat cu piciorul într-un suporter! A refuzat să joace! Se va mai antrena pînă la iarnă doar cu copii de 15 ani!". Novak nu poate fi trimis la echipa a doua, ci doar la juniori, întrucît "satelitul" a fost desfiinţat. El va pleca sigur din Ghencea la sfîrşitul turului, mai ales că intră la 1 ianuarie în ultimele şase luni de contract, fapt care i-ar da dreptul să semneze cu oricare club interesat de el.

N-a vrut să-l amendeze!
Exilul la juniori rămîne singura pedeapsă pentru Martinovici pînă la iarnă. Becali a povestit că primise propunerea de a-l amenda pe sîrb, dar n-a vrut să facă asta: "Argăseală mi-a zis să-i luăm şi 25 la sută din salariu, dar nu voi face aşa ceva, fiindcă Martinovici ne-a ajutat, a jucat în meciuri importante, a mai dat şi goluri, nu pot să-i iau din bani!".

1 gol are Martinovici (27 de ani) în acest sezon din Liga 1, în care a bifat 3 prezenţe pentru Steaua. El a repetat des în ultimul an că ţine să joace stoper şi că nu-i place să fie fundaş dreapta

"Sper să nu fie probleme la iarnă şi să încheiem colaborarea amiabil. Oricum, ar mai fi şase luni pînă la scadenţa contractului"
Zvonko Milojkovici, agentul lui Martinovici
526568-caseta-steaua.jpg

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (31)
ray51
ray51  •  05 Octombrie 2012, 11:28

Martinovici a spus si a argumentat simplu si la obiect de ce prefera sa joace fundas central. Tu, Becali , chiar nu reusesti sa 'vezi' dincolo de bani, manevre, disperare si hahaiala nimic??? Ce-ar fi daca Dumnezeu te-ar pedepsi pentru fiecare zisa / fapta reprobabila de-a ta , dupa care te scuzi, balbai niste argumente si o iei de la capat ???

eugigi
eugigi  •  04 Octombrie 2012, 16:55

POATE NE AJUTA DUMNEZEU SI BATE DISEARA COPENHAGA SI ASA POATE MOARE SI BOUCALI

pbogdan
pbogdan  •  04 Octombrie 2012, 14:36
Postat de conasu_boeru pe 04 Octombrie 2012, 12:04

Ce ciudati sunt stelistii !!! Cu ceva timp in urma dupa lovitura descreierata de king- box de la Petrolul, mai aveati putin si il faceati erou national, il vroiati capitan de echipa, contract pe viata la Steaua, naturalizat pentru echipa Romaniei, cred ca i se pregateau niste reclame la tigai sau adeziv.....Acum SOC ! Martinovici se antreneaza cu echipa de...cadeti ca deh, .....asa-i in Ghencea, pardon in Pipera ! Bine mai fratilor dar si MM l-a altoit pe unul tot pe stadion si apoi a refuzat sa pupe pantofii lui Gigi ! Pe el de ce nu il da-ti la cadeti sau la...cadete ?! Vedeti ca sunteti inconstanti in decizii.......

cam ai dreptate, ar tb sa ne luam dupa voi, model national

Vezi toate comentariile (31)
Comentează