FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

Mihai Stoichiță, reacție uluitoare despre „cazul Rădoi”: „La câte nereguli au fost, dezgropați morții acum?”

Mihai Stoichiță, 68 de ani, a fost antrenor între 1991 și 2015
Mihai Stoichiță, 68 de ani, a fost antrenor între 1991 și 2015

Articol de , , - Publicat marti, 24 ianuarie 2023 18:48 / Actualizat marti, 24 ianuarie 2023 19:36

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, a răspuns la telefonul GSP, iar când a fost întrebat despre "cazul Rădoi", s-a disculpat, că nu el se ocupă de înscrierile la licențiere, ci administrația FRF, după care a făcut un comentariu șocant: "În trecut, totul era făcut discreționar, abia acum sunt respectate regulamentele"

Gazeta Sporturilor i-a solicitat un punct de vedere și directorului tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, cel care avea acest rol și atunci când Mirel Rădoi a fost acceptat la cursurile licențelor pe care le-a absolvit în administrația Burleanu.

Șeful Școlii de Antrenori, șocat de cum a fost acceptat Mirel Rădoi la Licențiere + Explicații în cazurile Mihai Pintilii și Eugen Neagoe
FRF
Șeful Școlii de Antrenori, șocat de cum a fost acceptat Mirel Rădoi la Licențiere + Explicații în cazurile Mihai Pintilii și Eugen Neagoe

Oficialul FRF a avut un comentariu incredibil în dialogul cu jurnalistul GSP: "Nu m-am ocupat eu de înscrierea lui Rădoi la licențiere, că nu eram și nu sunt responsabil de înscrieri la Școala de Antrenori. E ceva ce ține de administrația FRF. La câte nereguli au existat în ultimii 40 de an, chiar n-are rost să vă apucați să dezgropați morții acum! În trecut, totul era făcut discreționar, abia acum sunt respectate regulamentele".

Ziarul a încercat să-l contacteze și pe fostul director al Școlii de Antrenori, Dan Apolzan, care a deținut această funcție înaintea lui Burchel, însă n-a reușit să stea de vorbă cu el.

208 licențe Pro activesunt în momentul de față, conform unui răspuns pe care GSP l-a primit din partea Școlii de Antrenori, care a refuzat să ofere lista nominală, susținând că ar încălca protecția datelor personale

În schimb, ziarul a trimis o solicitare și administrației FRF, pentru a primi răspuns la întrebarea: "Cum a fost posibil ca Rădoi să fie acceptat la licențiere, fără a deține carnet de antrenor?". Până la ora publicării acestui articol, FRF nu oferise un răspuns.

ANULSITUAȚIE ÎN FRFSITUAȚIA LUI RĂDOI
2017Stoichiță e numit director tehnicE la școală, la Coverciano
2019Stoichiță - director tehnic, Apolzan - șef al Școlii de AntrenoriE primit la licențiere, fără a deține carnet, e numit selecționer la naționala de seniori
2020Stoichiță - director tehnic, Burchel e numit șef al Școlii de AntrenoriRădoi e cursant la licența Pro
2021Stoichiță - director tehnic, Burchel - șef Școala de AntrenoriRădoi ia licența Pro, ca șef de promoție

Citește și articole:

ULUITOR: Rădoi a fost selecționer, dar și cursant la licențele FRF, fără carnet de antrenor!
licență
ULUITOR: Rădoi a fost selecționer, dar și cursant la licențele FRF, fără carnet de antrenor!
Mihai Stoica iese la atac: „M-a mirat reacția lui Pintilii la adresa lui Burchel. M-a distrat. Nu mă așteptam”
FCSB
Mihai Stoica iese la atac: „M-a mirat reacția lui Pintilii la adresa lui Burchel. M-a distrat. Nu mă așteptam”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (30)
sud97
sud97  •  25 Ianuarie 2023, 08:51
Postat de sile007 pe 24 Ianuarie 2023, 22:20

Tu cu doua clase nu ii ajungi nici la degetul mic lui Pintili. Tu un hoskhetar care-si pierde viata pe net *** frustrarile, Pintili o legenda.

Ala E legenda la tine in sat! Acolo unde primarul tau abia a absolvit gradinita! Giqist indoit!

Moshu
Moshu  •  25 Ianuarie 2023, 08:29

"Sfanta Treime"loveste din nou in incercarea disperata de a-l "albi" pe pintiliii...degeaba puilor,asta este prea needucat,nu va iese "jucaria" !

bridges
bridges  •  25 Ianuarie 2023, 05:13

Da, dezgropam mortii tocmai pentru ca indivizii certati cu legea si regulamentele sa nu mai fie tentati sa repete ceea ce au comis "mortii". Pentru ca tentatia e mare, tu, patron, economisesti timp si bani daca iei un jucator si-l transformi in antrenor peste noapte, fara scoala, fara examen, fara diploma. Daca in toate profesiile s-ar face asa ne-am duce toti naibii.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează