FOTBAL  »  Superliga  »  INEDIT

EXCLUSIV // VIDEO Prima impresie a germanului Bernd Storck despre România: „Frig și Dracula! Un personaj faimos, copiii mei vor dori să viziteze când vor sosi aici”

Articol de - Publicat marti, 05 decembrie 2023 14:51 / Actualizat marti, 05 decembrie 2023 15:44

 Noul antrenor al lui Sepsi, Bernd Storck, a povestit pentru GSP.ro care sunt primele sale idei și impresii despre țara în care a ajuns

Bernd Storck și-a început aventura în România, a debutat deja ca antrenor principal la Sepsi, victorie cu Dinamo (2-1), luni seară. Primul succes al formației din Sfântu Gheorghe după o serie negativă de patru meciuri consecutive în toate competițiile.

Iată tortul perfect pentru sărbătoritul zilei, Eric de Oliveira: „Nu m-am putut bucura de el, n-a ajuns la mine!”
INEDIT
Iată tortul perfect pentru sărbătoritul zilei, Eric de Oliveira: „Nu m-am putut bucura de el, n-a ajuns la mine!”

Înainte de meci, germanul a sosit cu echipa la stadion, a salutat pe absolut toți oamenii prezenți în drum spre vestiar, chiar dacă erau simpli suporteri sau angajați de la pază. Apoi, fix înainte de startul partidei, patronul Laszlo Dioszegy a coborât de la "oficială" și a mers să-l mai încurajeze o dată pe neamț, cu gesturi ample, pregătindu-l ca de un superduel.

Bernd Storck salută calificarea României la Euro 2024

După confruntarea cu Dinamo, Storck a fost mai dezinvolt, mai ales după ce a mers cu echipa și a salutat galeria lui Sepsi. A oferit un prim interviu cu impresiile sale despre țara în care a sosit să muncească.

"Prima impresie despre România este foarte pozitivă. Am văzut în week-end, în ultimele zile, multe meciuri din diverse orașe. Este un fotbal bun, un fotbal tehnic. Este un nivel bun, e mult de muncă, dar sperăm să fim la un nivel bun în viitor.

De asemenea, vreau să adresez felicitări echipei naționale a României pentru calificarea la Euro 2024, din Germania", a reacționat germanul Storck în primul său interviu acordat Gazetei Sporturilor.

15echipe a adunat Storck în carieră: Borussia Dortmund (secund), Tsesna, Kazahstan U21, Kazahstan, Kazahstan U19, Olympiacos U17, Olympiacos U20, Ungaria, Ungaria U20, Mouscron, Cercle Brugge, DAC Streda, Genk, Eupen, Kortrijk

Ce a observat germanul Storck pe ruta București - Sfântu Gheorghe

Ce l-a frapat pe neamț? A spus-o cu zâmbetul pe buze, mai ales că tocmai se încheiase debutul său în Liga 1, meciul Sepsi - Dinamo (2-1), care s-a jucat la minus 5 grade Celsius!

"E foarte, foarte frig (râde). Am venit de la București și am văzut mult lemn, multe păduri. Mi-a plăcut și Sfântu Gheorghe, am o primă impresie pozitivă", a reacționat bărbatul de 60 de ani.

Bernd Storck despre un detaliu invernal: „Aveți o grămadă de posibilități de a merge la ski”

Apoi, a continuat vizavi de cele câteva detalii pe care le știa despre România până să ajungă antrenorul covăsnenilor.

"Știu că București este principalul oraș al României. Știam de Transilvania, de Dracula, un personaj faimos (râde). Foarte faimos! Copiii vor dori să vadă tot ceea ce este legat de legenda lui.

Da, este o țară frumoasă. Și încă un detaliu. Iarna, aveți o grămadă de posibilități de a merge la ski, este foarte frumos", a mai comentat Storck.

VIDEO Bernd Storck, declarații după victoria la debutul pe banca lui Sepsi, 2-1 cu Dinamo

Citește și alte știri:

video + foto „A plouat” cu jucării de pluș la Sepsi - Dinamo! GSP.ro are detaliile gestului care i-a surprins pe fotbaliști

EXCLUSIV // VIDEO Cosmin Matei, cel mai înjurat jucător de la Sepsi de către dinamoviști: „Eu asta le urez!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
mihai_capraru
mihai_capraru  •  07 Decembrie 2023, 07:26

"aveți o grămadă de posibilități de a merge la ski, este foarte frumos". Omul e abia venit, nu stie preturile de aici si ca romanii merg la schi in Austria si Bulgaria. Cand o sa vada ca o noapte la Poiana Brasov e aproape 1000 de euro la 3 stele o sa isi schimbe repede parerea despre posibilitati, nici el nu isi permite, ca doar nu primeste tichete de vacanta de la stat.

steaua.libera
steaua.libera  •  05 Decembrie 2023, 17:44

Omul lui Orbán, cel puțin în ultimii ani :))

Jean202
Jean202  •  05 Decembrie 2023, 16:00

dar omul nu stie ca noi nu avem infrastructura pentru sporturile de iarna ... avem doar frigul ... si nici ala nu e consistent :)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează