LIGA 1  ·  ANTRENAMENT

Storşi!

Articol de - Publicat marti, 29 ianuarie 2008 00:00

Fotbaliştii lui Rednic au trecut ieri prin cel mai tare antrenament al cantonamentului portughez. "E vîrful pregătirii!", le-a zis antrenorul

Ziua liberă de duminică a anticipat furtuna pentru jucătorii Rapidului. Ieri i-a aşteptat un antrenament dur, de aproape două ore, pe care l-au terminat cu sprinturi pe lungimea terenului, întrerupte de pauze de cîteva zeci de secunde. "E pentru voi, pentru voi facem asta, ca să vă fie uşor în campionat! Ăsta e vîrful cantonamentului!", îi încuraja Rednic.

Şedinţa de pregătire a început cu încălzire, exerciţii de posesie, jocuri pe teren redus, după care a urmat calvarul pentru fotbalişti. "În viaţa viitoare vreau să fiu medic! Fotbalist nu mă mai fac!", a exclamat Despotovici. "Haideţi, uitaţi că şi portarii fac!", le spunea Rednic, arătînd spre Coman, Marinescu şi Andrade, care alergau şi ei alături de jucătorii de cîmp. "Trebuie să facem asta, altfel nu se poate! Mai departe, unii aduc tehnica, alţii inteligenţa, dar fără pregătire n-avem cum!", le explica Rednic jucătorilor care gîfîiau de atîta alergătură. Antrenorul a glumit apoi cu Boya, "Merge, Pierre?", iar camerunezul i-a răspuns rîzînd cu un gest negativ făcut cu degetul.

"Bergodi a greşit pregătirea fizică! Mircea Rednic va face antrenamentele din intersezon aşa încît să ne batem la titlu în retur!"
George Copos, după numirea lui RednicGestul total neașteptat făcut de prima și ultima soție a lui Cristi Borcea
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
Campionatul Mondial de Snooker
Eurosport
22:00 Optimi UCL
Manchester City - Real Madrid
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Juventus - Lyon
Juventus - Lyon
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1