FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENAMENT

Storşi!

Articol de - Publicat marti, 29 ianuarie 2008 00:00

Fotbaliştii lui Rednic au trecut ieri prin cel mai tare antrenament al cantonamentului portughez. "E vîrful pregătirii!", le-a zis antrenorul

Ziua liberă de duminică a anticipat furtuna pentru jucătorii Rapidului. Ieri i-a aşteptat un antrenament dur, de aproape două ore, pe care l-au terminat cu sprinturi pe lungimea terenului, întrerupte de pauze de cîteva zeci de secunde. "E pentru voi, pentru voi facem asta, ca să vă fie uşor în campionat! Ăsta e vîrful cantonamentului!", îi încuraja Rednic.

Şedinţa de pregătire a început cu încălzire, exerciţii de posesie, jocuri pe teren redus, după care a urmat calvarul pentru fotbalişti. "În viaţa viitoare vreau să fiu medic! Fotbalist nu mă mai fac!", a exclamat Despotovici. "Haideţi, uitaţi că şi portarii fac!", le spunea Rednic, arătînd spre Coman, Marinescu şi Andrade, care alergau şi ei alături de jucătorii de cîmp. "Trebuie să facem asta, altfel nu se poate! Mai departe, unii aduc tehnica, alţii inteligenţa, dar fără pregătire n-avem cum!", le explica Rednic jucătorilor care gîfîiau de atîta alergătură. Antrenorul a glumit apoi cu Boya, "Merge, Pierre?", iar camerunezul i-a răspuns rîzînd cu un gest negativ făcut cu degetul.

"Bergodi a greşit pregătirea fizică! Mircea Rednic va face antrenamentele din intersezon aşa încît să ne batem la titlu în retur!"
George Copos, după numirea lui Rednic

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează