FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Strălucesc în vitrină » Chipciu și Stanciu au contribuit la 13 dintre cele 17 reușite ale Stelei din acest sezon

Articol de - Publicat marti, 13 octombrie 2015 00:00

Mai mult de trei sferturi din golurile Stelei au legătură cu cel puțin unul dintre cei doi jucători pe care Gigi speră să-i vîndă pe bani buni.

Steliștii sînt departe de forma pe care au arătat-o în precedentele trei sezoane, dar tot au reușit să termine turul pe locul secund, la o distanță de două puncte de liderul Astra.

Un rol important l-au avut Alex Chipciu, 26 de ani, și Nicușor Stanciu, 22 de ani, fotbaliști care au marcat în total 9 goluri și au oferit împreună alte patru assisturi, fiecare cîte două, pentru colegii lor.

Alex e golgeter, cu 5 goluri, iar Stanciu a punctat de 4 ori. Astfel, la 13 dintre din cele 17 goluri izbutite de roș-albaștri în cele 13 etape de pînă acum Stanciu, Chipciu sau amîndoi au avut o contribuție!

Din celelalte 4 goluri, la care cei doi nu au fost implicați deloc, două au fost marcate din faze fixe, unul din penalty, cel al lui Tade cu CSU Craiova, și unul din lovitură liberă, reușit de Iancu la Botoșani.

Gigi Becali are de ce să-și frece mîinile de bucurie. Alături de Varela, în cei doi patronul își pune mari speranțe să umple vistieria clubului la o eventuală vînzare. Chipciu e cotat la 3,5 milioane de euro, iar Stanciu la 1,8 milioane de euro.

Budescu și Alibec, cei mai buni

Chiar dacă performanța lui Stanciu și a lui Chipciu este una impresionantă, cei doi nu formează cel mai bun duet din Liga 1. Aceștia sînt depășiți de Constantin Budescu și Denis Alibec, elevii lui Marius Șumudică la Giurgiu.

Împreună, cei doi au contribuit la 15 din cele 23 de goluri ale Astrei. Budescu a marcat 6 goluri și a oferit 4 assisturi către colegii lui, alții în afara lui Alibec. Acesta din urmă are și el 5 goluri!

6,50e media notelor GSP ale lui Nicușor Stanciu, cea mai mare de la Steaua dintre jucătorii care au bifat cel puțin 5 meciuri. Chipciu are 5,73

2 penalty-uria obținut Chipciu pentru Steaua în turul sezonului, ambele fiind transformate de Nicușor Stanciu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  13 Octombrie 2015, 13:08

chipciu este terminat pentru marea performanta. *** stanciu mai are o sansa, maxim doua, iar salvarea lui depinde numai de el si de cei apropiati lui. fcsb corupe absolut tot ce trece pe acolo, priviti exemplele: chiriches, gardos, latovlevici, pintilii, bourceanu, rusescu, keseru, chiar sanmartean... orice antrenor cu minte la cap nu-l mai selectioneaza pe chipciu la nationala si nici in primul "11" al fcsb. un olaroiu sau dan petrescu il pot salva pe nicusor...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ando89
ando89  •  13 Octombrie 2015, 11:42

Sa le fie piciorul aurit si sa aduca multi bani in conturile creditorului, ca trebuie sa faca zestre la fete!

whiteredarad
whiteredarad  •  13 Octombrie 2015, 10:46

Stanciu este un mare nedreptatit. El trebuia chemat la Nationala. Este cu o tehnica peste Hoban, in plus poate joaca si mai ofensiv, dar, pentru al doilea mijlocas nu are rival, dar ar putea juca si mai in fata. Chipciu, in schimb, este subtire, a dat goluri ca era acolo, oricare altul le dadea. Chipciu este mult sub ceea ce trebuie, sub ceea ce se asteapta de la el . Este " Branza buna ..in burdul de caine " !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează