FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB

Strică prietenia » Dan Alexa îl amenință pe Becali, creditorul Astrei: „Mi-am schimbat părerea despre el”

Articol de , - Publicat duminica, 28 iulie 2019 09:00

Dan Alexa îl amenință pe Becali, creditorul Astrei, înaintea meciului direct. Patronul de la FCSB îi dă bani Astrei și primește la schimb o amendă de la Federație și un avertisment războinic din partea noului antrenor de la Giurgiu. 

  • Confruntarea dintre Astra și FCSB va avea loc luni, 5 august, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.RO și transmis de TV DigiSport 1, TV Telekom Sport 1 și Look Plus.

„Victoria de la Voluntari ne-a îmbunătățit moralul înaintea partidei cu FCSB. Eu aveam o părere bună despre Gigi, dar a greșit, m-a judecat greșit!”, a comentat Alexa după ce formația lui a câștigat prima partidă din acest sezon, 2-1 cu FC Voluntari.

Pumnul Anei a agitat spiritele

Pe el l-a ambiționat comedia pe care a creat-o Becali după ce tehnicianul Astrei a încasat un pumn în figură de la Anamaria Prodan, o scenă pe care a filmat-o ProTV în zona vestiarelor de la stadionul din Giurgiu. Gigi a râs de Alexa: „Dacă te bate o femeie, înseamnă că nu ești bărbat! Nu se poate așa ceva, să-i permiți să-ți tragă un pumn! Și dacă totuși își permite ea să dea în tine, creștinește e s-o iei, s-o tunzi, s-o tăvălești! Eu i-aș fi rupt mâna cu care mă lovea!”.

Becali și Alexa au negociat în urmă cu o jumătate de an un contract la FCSB, însă colaborarea a picat în momentul în care Mihai Stoica s-a opus tocmai din pricina apropierii dintre Dan și Anamaria. MM și Ana sunt certați, așa că managerul a făcut tot posibilul s-o țină pe nevasta lui Reghecampf departe de club.

„Chirurgul” operează în filiala FCSB

Raportul s-a modificat între timp, Dan a devenit acum un adversar și sfidează relația strânsă pe care o au FCSB și Astra. Fosta campioană din Giurgiu e un fel de „club afiliat” roș-albaștrilor, de când Becali a început să finanțeze gruparea pe care o deține Ioan Niculae.

Doar din 2018 și până acum, Gigi a injectat 1,7 milioane de euro la Astra, sub forma unor credite. Gazeta a scris inițial despre împrumuturi, apoi U Craiova l-a reclamat pe patronul FCSB la Federație, a atras atenția că legătura economică Becali - Niculae încalcă principiile competiției. FRF a constatat că n-au fost în regulă creditele pe care Gigi i le-a acordat Astrei și Clinceniului, dar a aplicat o sancțiune blândă, numai o amendă.

95.000 de leia achitat vicecampioana fiindcă le-a plătit pe două dintre concurentele ei din Liga 1

„FCSB e într-o formă mai bună fiindcă a avut meciuri mai multe, a jucat și în Europa și a căpătat un ritm pe care noi nu-l avem, l-am putea atinge abia în următoarele săptămâni. Cu toate astea, vom face tot posibilul să câștigăm”
Dan Alexa, antrenor Astra

Două ETAPE cu prietenii din campionat

Înaintea partidei cu Astra, programată pe 5 august, de la ora 21:00, la Giurgiu, FCSB va evolua mâine, acasă, cu FC Botoșani. Alt club prieten! Moldovenii s-au descurcat decent cu banii în ultimii doi ani și datorită investițiilor lui Becali. Gigi i-a trimis amicului său Iftime un milion de euro în schimbul lui Moruțan, apoi i-a mai plătit 700.000 de euro pentru Răzvan Oaidă. Doi tineri care nici nu sunt titulari de bază la FCSB. Valeriu și Gigi mai negociază și înaintea meciului din etapa asta, tratează transferul lui Soiledis, un fundaș stânga grec.

Biletele ieftine cu Alashkert

Oficialii vicecampioanei au început comercializarea tichetelor pentru manșa retur a partidei cu Alashkert, din turul 2 preliminar al Europa League. Cel mai ieftin bilet costă 10 lei la peluză, la tribuna a II-a 20 de lei, iar la tribuna 1 cu 10 lei mai mult. Tichetele pot fi cumpărate de pe www.bilete-fcsb.ro, iar de miercuri și de la casele stadionului „Marin Anastasovici”, zilnic, de la ora 12:00. Returul cu armenii e programat pe 1 august, la ora 21:30. În tur, roș-albaștrii s-au impus cu 3-0.

„Vrem să jucăm în Ghencea!”

Helmuth Duckadam a dezvăluit că FCSB își dorește să joace pe noul stadion Steaua, atunci când acesta va fi gata. „Cu siguranţă că rămâne un obiectiv să jucăm în Ghencea. Nu văd ce altă echipă ar putea juca acolo. CSA Steaua? Nu ştiu dacă îşi vor putea permite pentru că acel stadion e făcut din bani publici, acel stadion trebuie închiriat. Nu cred că o instituţie de stat poate să aibă un stadion propriu”, a declarat Duckadam la DigiSport.

Citește și: 

Dan Alexa, dezamăgit de Gigi Becali: „A greșit. Mă așteptam la mai mult de la el”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
zagna
zagna  •  28 Iulie 2019, 16:28

Bai ***, ca nu ai ripostat sa o lovesti si tu aparandu-te, este de dicutat, dar sa nu ai nici-o reactie este de neconceput, si mortul s-ar fi aparat !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fairplayromania
fairplayromania  •  28 Iulie 2019, 14:45
Postat de catalynn pe 28 Iulie 2019, 10:45

Ca sa joace in Ghencea trebuie ca FC fcsb sa mai și existe pana atunci, iar in primăvara vine confirmarea CAB a sentinței TB de acum 3 săptămâni (da știu, cade guvernul și judecătorii CAB o iau pe câmp și inventează sentințe pe placul lui ne-a jjijji deși acesta nu are absolut niciun act doveditor doar povesti pt adormit fcsbistii de mici :-)))) ) iat FRF nu pot păstra in competiție o formație despre care Justiția spune ca a fost înscrisă ilegal pt ca orice club afiliat ii poate da in judecată.

FCfcsb are voie sa joace pe noul stadion din Ghencea, la prînz, dimineaţa si în zilele de sărbatoare....

622674784501836
Florin Dobrin  •  28 Iulie 2019, 13:04

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează