FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMISOARA

Sub sabie

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 decembrie 2007 00:00

Marian Aliuta nu a convins de cind a venit la Timisoara. Dusan Uhrin l-a folosit putin, iar mijlocasul a recunoscut franc ca asteptarile antrenorului au fost inselate: "Este cea mai grea perioada de cind joc fotbal. Nu am evoluat atit de mult pe cit mi-as fi dorit, dar sper ca la ultimul meci, daca voi fi folosit, sa am o evolutie cel putin la fel de buna ca in meciul cu Steaua".

Aliuta a explicat ca timisorenii sint obligati sa invinga dupa rezultatele dezamagitoare de saptamina trecuta, 1-2 cu Poli Iasi si 1-1 cu Farul. "Nu cred ca acum se va decide campionatul. Mai este un retur intreg de jucat. Acum sintem obligati sa batem CFR-ul dupa ce am facut saptamina trecuta. Sintem la fel de motivati ca la meciul cu Steaua. In acest moment, nu cred ca-i sta cuiva capul la vreo suma de bani. Meciul acesta trebuie sa fie un cadou pentru suporteri, dar si pentru noi sa putem sa mergem linistiti acasa. Mai bine nu mai vorbim de titlu si alte obiective. Trebuie sa raminem sus pina la final", a conchis jucatorul.
"Cine este cel mai periculos de la CFR Cluj? Eu cred ca Ioan Andone. A strins foarte bine echipa in jurul sau si se vede ca jucatorii sint motivati la fiecare meci"

"La Timisoara terenul este mult mai bun, iar asta poate sa ma ajute. La jocul meu conteaza mult acest lucru"
 Marian Aliuta

"Aliuta e un jucator valoros, sper sa demonstreze asta cu CFR Cluj"

Marian Iancu

125 de meciuri are Aliuta in Liga 1 si 10 goluri marcate

Generozitate
Jucatorii timisoreni au strins bani si au cumparat mici atentii pentru bolnavii de la Spitalul Judetean din Timisoara. Ganea, Aliuta, Cinu si Torje au mers ieri din salon in salon la sectiile Terapie Intensiva, Cardiologie si Neurologie, impartind cadouri. "Am vrut sa facem ceva, sa simta un pic Sarbatorile. Nu conteaza cine a avut initiativa, important este ca am adus putina bucurie in sufletul celor care isi petrec Sarbatorile pe patul de spital, sa mai uite si ei de necazuri", a spus Ganea, promotorul actiunii. "A fost un gest frumos din partea lor. M-am bucurat mult cind m-a sunat Ganea si mi-a spus ca vrea sa faca actiunea", a spus doctorul Dorel Sandesc. (Dana Surulescu)

"Gurita" de 24 de ani
Cosmin Contra si-a sarbatorit ieri ziua de nastere. Fundasul nationalei a implinit 32 de ani, fiind in cantonament cu Getafe. "Imi doresc sa am parte de sanatate si sa nu mai am accidentari. Imi doresc de asemenea sa am un an 2008 mai bun", a spus Contra, care a explicat: "Colegii nu mi-au facut nici o surpriza. Eu le-am dat o masa, dar trebuie sa fim concentrati pentru ca avem meci. Ma simt ca la 24 de ani, sint in forta maxima si sper sa mai joc la nivel inalt citiva ani. De la Poli m-au sunat Gheorghe Chivorchian si Dorin Micsa", a incheiat "Gurita", care in aceasta seara va infrunta Villarealul. ( Adrian Bucur)

Cinu pina in 2012
Banatenii l-au convins pe colegul sau din defensiva, Gabriel Cinu, sa semneze un nou contract. Dupa mai multe negocieri cu directorul executiv Gheorghe Chivorchian, Cinu a acceptat sa ramina la Timisoara pina in 2012. "Ma bucura foarte mult atitudinea lui si ne-a demonstrat ca ne respecta, la fel cum il respectam si noi. As vrea ca exemplul sau sa fie urmat si de ceilalti colegi", a explicat Chivorchian. (Adrian Bucur)

Victorie pentru Casiana
Capitanul lui Poli, Dan Alexa a dezvaluit ieri ca are un motiv in plus pentru a invinge liderul. "Imi doresc din tot sufletul sa inving CFR-ul pentru ca fetita mea Casiana a implinit un anisor. Este sufletul si ochii mei! Mi-as dori enorm sa pot sa ii dedic victoria. Este cea mai mare realizare a mea", a explicat Alexa. (Adrian Bucur)

Ochii pe fundasi
Oficialii lui Poli cauta solutii pentru inlocuirea lui McKain, care se va desparti probabil de Poli la iarna. Pe lista timisorenilor se afla si fundasul Marian Cisovsky (28 de ani), care a reusit sa marcheze 24 de goluri in 272 de partide in liga slovaca. Conducerea clubului si-a indreptat atentia spre echipa slovaca, Artmedia Bratislava, de unde spera sa-l convinga pe golgeterul Juraj Halenar. (Adrian Bucur)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează