FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CHIAJNA 2-1

Suferă! » Bourceanu a urinat cu sînge din cauza unor probleme la rinichi

Articol de - Publicat joi, 10 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 09 noiembrie 2011 19:48

Alexandru Bourceanu (26 de ani) a fost diagnosticat cu colică renală şi a ratat acţiunile echipei naţionale cu Belgia şi cu Grecia, urmînd a reveni la antrenamente săptămîna viitoare


Ilie Stan are deja infirmeria plină, iar problemele nu par să se oprească. Ultimul pe lista suferinzilor la Steaua este căpitanul Alexandru Bourceanu. Mijlocaşul defensiv venit în vară de la Poli Timişoara a avut o criză de rinichi în cantonamentul echipei naţionale şi a fost dus la spital pentru mai multe investigaţii. După ce a efectuat mai multe analize, medicii i-au pus diagnosticul: colică renală stînga.
Surse din staff-ul roş-albaştrilor au povestit faptul că Bourceanu avea de mai mult timp unele dureri în zona spatelui de care a încercat să scape cu calmante. Marţi noapte însă, Bourceanu a acuzat din nou dureri şi a urinat cu sînge şi a fost transportat la spital.

Tratament să elimine piatra
Medicii i-au pus diagnosticul de colică renală şi i-au recomandat lui Bourceanu să nu se antreneze pînă săptămîna viitoare pentru ca situaţia lui să nu se agraveze. El va trebui să urmeze un tratament medicamentos prin care să elimine piatra pe care a avut-o la rinichi şi care s-a deplasat deja. În cazul în care piatra nu va fi eliminată în mod natural, atunci fotbalistul roş-albaştrilor ar putea fi supus unei intervenţii chirurgicale. Totuşi, doctorii sînt optimişti că problema lui Bourceanu se va rezolva prin pastilele prescrise, iar fotbalistul nu va absenta prea mult de pe gazon. Jucătorul de 26 de ani va efectua azi un nou set de analize la un medic urolog pentru ca medicii să vadă exact unde este localizată piatra.

Simptomele colicii renale:
- dureri extrem de puternice de spate, burtă, picioare şi zona inghinală
- greaţă, vărsături şi chiar probleme cardiovasculare: puls accelerat şi tensiune modificată
- prezenţa sîngelui în urină
- urinări dese


18 meciuri a evoluat Bourceanu pentru Steaua în actualul sezon în toate competiţiile

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
vasglo
vasglo  •  10 Noiembrie 2011, 08:45

Pseudojurnalistii astia sunt, de fapt, niste hiene. Se hranesc numai cu cadavre...Cu cata bucurie asteapta ei sa "se rupa" fotbalistii Stelei! Urmariti asa numita presa sportiva si veti vedea pagini intregi cu suferintele unor fotbalisti de la Steaua! Lor cica "le pasa de sport.....poate prea mult!:))

ribo
ribo  •  10 Noiembrie 2011, 07:40

:)) Ce stiri! Ce "ziaristi"! Ce cacat de site! Ce cacat de ziar! :))

chalex
chalex  •  10 Noiembrie 2011, 06:50

Interesanta strategie! Tataruseanu este "ars pe spate", dar apara la citeva zile, fara a se arata ca sufera(i-a fost aplicata o pasta, pentru a mima arsura!); Galamaz sustine ca are nevoie de 45 de zile de refacere, dar a doa zi infundarea nu mai apare, iar peste alte trei incepe antrenamentele(masca va fi si ea "de forma"!); Bourceau a urinat chipurile singe, pentru a fi scutit de meciurile cu Bealgia si Grecia unde se poate "rupe". Steaua mimeaza accidentari pentru a-si odihni jucatorii. Chiar, va juca Tanase la nationala, sau se va da "lovit"? Ce zici Piturca, il ajuti pe Gigi? Cit despre Gardos, acesta "trebuie" sa fie apt de joc la natio

Vezi toate comentariile (4)
Comentează