Comentarii (4)
vasglo
vasglo  •  10 Noiembrie 2011, 08:45

Pseudojurnalistii astia sunt, de fapt, niste hiene. Se hranesc numai cu cadavre...Cu cata bucurie asteapta ei sa "se rupa" fotbalistii Stelei! Urmariti asa numita presa sportiva si veti vedea pagini intregi cu suferintele unor fotbalisti de la Steaua! Lor cica "le pasa de sport.....poate prea mult!:))

ribo
ribo  •  10 Noiembrie 2011, 07:40

:)) Ce stiri! Ce "ziaristi"! Ce cacat de site! Ce cacat de ziar! :))

chalex
chalex  •  10 Noiembrie 2011, 06:50

Interesanta strategie! Tataruseanu este "ars pe spate", dar apara la citeva zile, fara a se arata ca sufera(i-a fost aplicata o pasta, pentru a mima arsura!); Galamaz sustine ca are nevoie de 45 de zile de refacere, dar a doa zi infundarea nu mai apare, iar peste alte trei incepe antrenamentele(masca va fi si ea "de forma"!); Bourceau a urinat chipurile singe, pentru a fi scutit de meciurile cu Bealgia si Grecia unde se poate "rupe". Steaua mimeaza accidentari pentru a-si odihni jucatorii. Chiar, va juca Tanase la nationala, sau se va da "lovit"? Ce zici Piturca, il ajuti pe Gigi? Cit despre Gardos, acesta "trebuie" sa fie apt de joc la natio

ramona_petri
ramona_petri  •  10 Noiembrie 2011, 03:46

Prostalailor, v'as da in judecata in locul lui Bourceanu! Acestea sunt informatii cu caracter personal si nu aveti dreptul sa le publicati!!! panarame ce va dati drept ziaristi si habar nu aveti de legislatie si etica profesionala!!!!

Comentează