FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Suma uriașă pe care o va cere Bărboianu lui Ionuț Negoiță » Replică acidă a lui Dumitru Dragomir

Articol de GSP - Publicat marti, 26 mai 2015 18:35

Ștefan Bărboianu a vorbit despre procesul pe care-l are cu Ionuț Negoiță, după acuzele de blat ale acționarului dinamovist.

Fostul fundaș al "cîinilor" îi va cere omului cu banii de la Dinamo despăgubiri în valoare de 500.000 de euro, însă Dumitru Dragomir îi dă un sfat.

"Eu aș cere două milioane de euro în locul lui, nu 500.000 de mii. E fraier dacă nu cere atît", a spus Dragomir la Dolcesport.

"Ionuț Negoiță a fost cel acționat în judecată de mine, nu clubul Dinamo. Nu m-a mai căutat nimeni nici de la DNA, nici de la FRF. Nu e importantă suma de bani, important e ca justiția să-și facă treaba", a fost reacția lui Bărboianu.

Fotbalistul a lămurit și problema legată de un eventual transfer la CS "U" Craiova: "Nu e adevărat că am vrut să mă transfer la Craiova. M-am gîndit să mă antrenez cu echipa, dar nu a fost nici o ofertă din partea lor pentru mine".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (97)
444001919101397
Florean Andrei  •  27 Mai 2015, 09:21

Bravo Bărboianu, acum eşti un oltean adevărat, la care nu se ca..că nimeni în pălărie !

mcvyper
mcvyper  •  27 Mai 2015, 07:51
Postat de dogbv pe 27 Mai 2015, 02:01

Sa nu uitam ceva...cei 5 ani in care steaua este sub supravegherea uefa privind blaturile... daca din procesul asta barboianu iese invins, steaua poate pierde dreptul de participare in cupele europene timp de 3 ani...

ce treaba are una cu alta? blat a fost si galeria pt ca a intrerup meciul :)) dinamo era in joc si i-au rupt ei ;) ...+ ca erau varianta de rezerva in caz ca dinamo conducea si pe tabela

dogbv
dogbv  •  27 Mai 2015, 02:01

Sa nu uitam ceva...cei 5 ani in care steaua este sub supravegherea uefa privind blaturile... daca din procesul asta barboianu iese invins, steaua poate pierde dreptul de participare in cupele europene timp de 3 ani...

Vezi toate comentariile (97)
Comentează