FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - GAZ METAN, DUMINICĂ, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Şumi spune "Adio!" dacă Rapidul nu ia 3 puncte cu Gaz Metan

Articol de - Publicat vineri, 01 aprilie 2011 00:00 / Actualizat joi, 31 martie 2011 23:16

Şumudică le-a spus apropiaţilor că s-a hotărît să demisioneze dacă Rapid nu va cîştiga cu Gaz Metan

Partida de duminică seară ar putea însemna divorţul lui Marius Şumudică de Rapid. În cazul unui egal, sau mai rău, al unei înfrîngeri cu Gaz Metan, Şumi e decis să părăsească echipa. Le-a mărturisit apropiaţilor de ce şi-a schimbat planurile, după ce de mai multe ori anunţase public că va pleca doar în cazul în care echipa nu va mai avea şanse să prindă Europa: "Cel mai negru coşmar al meu ar fi ca stadionul pe care îl iubesc atît de mult să înceapă să mă înjure. N-aş suporta să mai stau nici o secundă în aceste condiţii".

Afectat de rezultatele slabe din ultima vreme dar şi de multiplele scandaluri izbucnite din sînul echipei, antrenorul a acuzat de curînd şi probleme medicale. Sursele Gazetei susţin că la 24 de ore după meciul de la Bistriţa (2-3) Şumudică s-ar fi simţit rău şi ar fi făcut un puseu de tensiune.

I se pregăteşte terenul lui Răzvan?
După Steaua, Rapid a intrat şi ea pe firul transferului lui George Florescu (26 de ani), unul dintre fotbaliştii preferaţi de la "naţională" ai lui Răzvan Lucescu. La sugestia selecţionerului, Dinu Gheorghe a luat iniţiativa în cazul acestei mutări, mijlocaşul Alaniei Vladikavkaz urmînd să întărească axul central al mijlocului rapidist, unde Lazăr are situaţia incertă la club, iar Spadacio nu mai dă randament. Florescu e un fotbalist scump, cere un salariu anual de 700.000 de euro, însă tocmai Lucescu jr. l-ar putea convinge să mai lase din pretenţii şi să bată palma cu giuleştenii pentru o înţelegere valabilă măcar pînă la vară.


5 victorii acasă are Rapidul cu Gaz Metan din tot atîtea meciuri jucate şi o medie de peste 3 goluri înscrise pe meci

5.25 este cota oferită de agenţia Sportingbet pentru victoria trupei lui Pustai. Rapidiştii sînt favoriţi duminică, cu o cotă de 1.60 pentru victorie

"Florescu nu e un fotbalist care să te ajute prea mult în ofensivă, însă poate întări capacitatea de efort a echipei la care se transferă. Pentru Liga 1, este un cîştig"
Mircea Rădulescu, şeful Şcolii de Antrenori a FRF

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
bijuviju
bijuviju  •  02 Aprilie 2011, 17:28

i foarte greu sa bati rapidu la el acas. e foarte greu sa faci si un egal. insa rezultate ciudate vezi saptamanal in liga lui mitica putzulica. asha ca hai gazu nu te lasa. ole-ole ole. si daca batem printr-un miracol numit arbitrii, sa nu-l luati pe lucescul cel mic ca nu va mai scoate nici dracu din divizia c. macar cu sumu sunteti in cartzi acolo sus. sper sa fie un meci corect. cel mai bun sa castige . sper de asemenea sa joace gazu bine. si voi slab.

vvalentin85
vvalentin85  •  02 Aprilie 2011, 14:58
Postat de gazistu pe 01 Aprilie 2011, 10:35

dar nu mai vb prostii ma , cum sa batem in giulesti!!! noi daca luma un punct 0-0 , 1-1 , e ca o victorie....important e sa nu venim fara nici 1 punct.

sper din suflet sa bateti.asa scapam de sumi odata!!

rapid220892
rapid220892  •  01 Aprilie 2011, 22:43

da ce ma ati uitat cand jucam in europa cu "panarama"asta de antrenor???

Vezi toate comentariile (11)
Comentează