FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - GAZ METAN 0-2

Șumudică acuză jucătorii Astrei: "Este o stare de boemie și nu au motivație" » Ce spune despre plecarea de la echipă

Articol de GSP - Publicat marti, 20 septembrie 2016 12:25

Astra a pierdut meciul cu Gaz Metan, 0-2, și a ajuns la două înfrângeri consecutive în Liga 1.

Marius Șumudică a vorbit despre situația Astrei și i-a acuzat pe jucători, spunând că la echipă este o stare de boemie.

"Nu mai suntem echipa de anul trecut, când nimeni nu ne băga în seamă și aveam spații. În plus, îl aveam și pe Boldrin, care ordona jocul. Mai erau și De Amorim și Queiros, iar Alibec și Budescu erau în cea mai bună formă.

Traversăm o criză, iar la echipă este o stare de boemie. Există și o lipsă de motivație în rândul jucătorilor. Eu abia am revenit la echipă și am făcut doar șase antrenamente. Este greu să revii după două luni și jumătate în care am stat departe de echipă. Acum încerc să găsesc cheița de care e nevoie și sper să o fac. Alerg după ea ca să văd unde e ascunsă.

Nu mai suntem echipa care se bătea pentru titlul de campioană. Acum ne batem să scăpăm de retrogradare. Nu m-am gândit să plec de la echipă. Acum, clubul este in situația în care era când am venit eu, acum un an și jumătate. Atunci era pe locul 9 și fără motivație. Am avut 7 meciuri fără înfrângere și după aceea ne-am motivat și am luat campionatul și Supercupa", a spus Șumudică la televiziunea sportro.

După 8 etape, Astra a acumulat doar cinci puncte și se află pe locul 12.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (5)
739726022812358
Mihail Negulescu  •  20 Septembrie 2016, 23:26

Chiar nu aveți niciun pic de jenă? Puneți acest articol blând la adresa "campioanei", undeva ascuns la capătul siteului, poate vizitatorii îl trec cu vederea. În schimb ați plantat două mizerii la adresa Stelei, de cum intri pe site. Eu nu zic că Steaua joacă ceva, dar e pe primul loc, detașată, față de Astra și Șumudică (feblețile voastre), care sunt vai de capul lor. Dar continuați că sunteți pe tobogan.

201.
201.  •  20 Septembrie 2016, 13:56
Postat de valentinn10 pe 20 Septembrie 2016, 13:46

Cel mai prost antrenorposibil , jucatorii au castigat campionatul anul trecut , el nu are niciun merit ,la ce fata are cand se aseaza pe banca , gata, s-a terminat totul , ii sperie pe bietii baieti, du-te-n trib8una bai umflatule . intro tribuna de liga a 5 a , *** laudaros libidinos.

Iar gandesti cu mingea aia pe post de cap?Apropos,mai acum cateva zile scriai si te laudai ca esti antrenor la copii,la ce club,grupa antrenezi si ce rezultate ai?

valentinn10
valentinn10  •  20 Septembrie 2016, 13:46

Cel mai prost antrenorposibil , jucatorii au castigat campionatul anul trecut , el nu are niciun merit ,la ce fata are cand se aseaza pe banca , gata, s-a terminat totul , ii sperie pe bietii baieti, du-te-n trib8una bai umflatule . intro tribuna de liga a 5 a , *** laudaros libidinos.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează