FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Șumudică, despre problemele de la FCSB: „Există o fisură în staff. Nu sunt relații bune acolo!” + Îi ia apărarea lui Becali

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 septembrie 2019 21:16

Marius Șumudică (48 de ani), antrenorul lui Gaziantep Gazișehir, a comentat situația delicată prin care trece FCSB și a afirmat că există probleme de comunicare în interiorul staff-ului tehnic.

„E o situație delicată acolo (n.r. la FCSB). Probabil că schimbările dese de antrenori duc la această degringoladă. Chiar dacă spune toată lumea ca Gigi face tot, antrenamentele nu le face el.

Trebuie să existe o foarte bună relație între preparatorul fizic, antrenori și doctor. Trebuie să fie o colaborare perfectă. Din ce știu eu, nu e o atmosferă tocmai propice. Nu sunt relații bune în staff. Probabil undeva există o fisură”, a spus Marius Șumudică la TV Digi Sport.

Cel mai probabil, Șumudică deține aceste informații de la Bogdan Andone (44 de ani), fostul antrenor de la FCSB, care îi este cumnat. 

Andone a antrenat vicecampioana României în perioada iunie - august 2019.

VEZI ȘI:

EXCLUSIV Motivul pentru care Adrian Păun a fost chemat la Comisia de Disciplină: „L-a înjurat de morți pe Nicoară!" 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
131624217670160
Geani Muraru  •  05 Septembrie 2019, 09:10

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cristi_oase
cristi_oase  •  05 Septembrie 2019, 08:52
Postat de Marcello Kazan pe 05 Septembrie 2019, 04:17

Cind aud niste *** UMANE precum Lucescu si Sumudica luindu-i apararea CELUI MAI DEZGUSTATOR PERSONAJ DIN ISTORIA FOTBALULUI ROMANESC - gigi becali, pur si simplu imi vine sa innebunesc... Daca as avea o putere i-as pulveriza pur si simplu...

Noroc ca esti un nimeni din spatele unui ecran . Cum sa ai putere la nivelul tau de inteligenta ......dorele .

138672209828437
Gelu Oanca  •  05 Septembrie 2019, 08:49

Ce staff este de vina, pe cand patronul este stafful si dumnezeul la fcsb. Un cioban ce crede ca stie tot.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează