FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CFR CLUJ 3-2

EXCLUSIV Motivul pentru care Adrian Păun a fost chemat la Comisia de Disciplină: „L-a înjurat de morți pe Nicoară!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 septembrie 2019 20:05

Comisia de Disciplină va analiza incidentele de la meciul Astra - CFR Cluj 3-2. Cosmin Vâtcă urmează să dea explicații pentru pumnul aplicat lui Radunovici, Adrian Păun pentru un derapaj la adresa arbitrului Marius Nicoară, iar antrenorul Dan Petrescu pentru ieșirea necontrolată la adresa „centralului” Sebastian Colțescu.


„Jucătorul echipei clujene Adrian Păun i-a așteptat pe tuneul de la vestiare pe cei din brigadă. În momentul în care cei trei au ajuns în dreptul lui a început să îi înjure. Arbitrul Marius Nicoară din Drobeta Turnu Severin a fost înjurat de morți de acesta, pe ceilalți i-a făcut hoți și a folosit alte apelative greu de reprodus la adresa acestora", au dezvăluit pentru GSP.ro surse din cadrul Comisiei Centrale a Arbitrilor.

Comisia a amânat azi judecarea cazului „Dan Petrescu”

Dan Petrescu trebuia să fie audiat azi de Comisia de Disciplină a FRF, după ce antrenorul l-a înjurat pe arbitrul Sebastian Colțescu la meciul pierdut de CFR Cluj pe terenul Astrei, scor 2-3, și a fost eliminat. Cazul a fost amânat pentru 11 septembrie, iar antrenorul urmează să fie audiat pentru comportamentul șocant.

"Băga-mi-aș p***-n mă-ta! Du-te-n p***a mea! Ce face jegul ăla?"! Acestea au fost cuvintele care l-au determinat pe arbitrul de rezervă al confruntării de la Giurgiu dintre Astra și CFR Cluj, Cătălin Popa, să-i semnaleze în cască „centralului" Sebastian Colțescu derapajul grotesc al lui Dan Petrescu.

Membrii CD au amânat luarea unei decizii pentru data de 11 septembrie, când urmează să fie audiați: Dan Petrescu (antrenor), Ioan Ivașcu (jurist CFR Cluj), Adrian Păun și Andrei Vâtcă (jucători CFR), Sebastian Colțescu și Cătălin Popa ("centralul" și arbitrul de rezervă).

Ioan Ivașcu, juristul clubului, pentru că a intrat pe teren, apoi i-a amenințat la vestiare pe cei din brigada de arbitri. "O să vezi tu, prostule, cine sunt eu!", dar și "Să-mi bag p**a-n mă-ta!" și "F***-ți morții mă-tii!" s-a auzit din gura oficialului clujean.

Mai mult, oficialii clubului din Gruia, Marius Bilașco și Ioan Ivaşcu, au urmărit meciul din buza tunelului de la vestiare. Ivașcu a intrat pe teren la finalul partidei și i-a apostrofat pe cei din brigadă: „Sunteți cei mai slabi. Am dreptul să fac memoriu să vă scoată din arbitraj!”. 

Dan Lăzărescu, fost arbitru și expert Telekom, a spus: "E o încălcare gravă de regulament! Nu aveau ce să caute acolo. La vestiare trebuie să ajungă doar cei care sunt trecuți pe foaia pe care o predau la începutul partidei brigăzii de arbitri".

"Dan Petrescu și-a îngropat echipa! N-ai voie să te comporți așa, să înjuri în halul ăsta. Ar trebui suspendat 10 meciuri!"
Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF

de Alexandra-Flavia Pavelescu

CITEȘTE ȘI

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (37)
poli_4_ever
poli_4_ever  •  05 Septembrie 2019, 11:26
Postat de observator_federal pe 05 Septembrie 2019, 00:37

Chiar și așa, cu Minteuan pe bancă și doar cu rezerve în teren, CFR o va bate pe FCSB fără probleme (la București, imediat după ce FCSB o va fi "încasat-o" deja și la Craiova)... Distractiv e faptul că, în aceste condiții, la meciul contra CFR, arbitrii nu vor mai avea tupeul să o ajute pe FCSB!

Chiar asa, ar fi cazul ca Universitatea Craiova si Cfr Cluj sa readuca pe fc gazde (pardon, fc fcsb popesti leordeni sau cum se mai cheama clona ciobanului din Tirana) acolo unde ii este locul, adica pe ultimul loc. Atunci doliu in redactiile gsp si jiji sport

poli_4_ever
poli_4_ever  •  05 Septembrie 2019, 11:23
Postat de firaldo pe 05 Septembrie 2019, 01:45

Mi se rupe de CFR si unde joaca ea,eu iti vb de respect si bun simt...este ciudat sa vezi atata grosolănie....asa huliganism...si unde...in Ardeal...cu ce este Dan Birjarescu mai presus decat aia care s-au luat de Coman in Bucuresti?Tine minte...aia s-au luat doar de Coman...nu de familie si morți asa cum a facut Birjarescu.Iar voi ăștia...ardelenii care crapă de bun simt...il aplaudati si sunteti de acord cu atitudinea acestui golan.Apropo...de ce ati fost asa vehement când ați primit penalty gratuit cu Dinamo?

Sunt curios daca la fel vei gandi si atunci cand va veni randul Craiovei. Ca banuiesc ca nu esti atat de naiv incat sa-ti imaginezi ca o sa va lase presa gigista sa luati fata fcsb-ului. Atunci sa vezi cum o sa fie prezentata Craiova, ca tot ce e mai rau in fotbalul romanesc, in gspuscariasilor si la gigi sport, o sa va linseze pentru simplul fapt ca indrazniti sa depasiti clona ilfoveana.

klauz
klauz  •  05 Septembrie 2019, 09:55

Adica halepa rupe rachete la greu si se isterizeaza incontrolabil de fiecare data, iar gesepeul o lauda nonstop, iar daca un antrenor sau jucator de fotbal, in plin efort si dedicatie - sport barbatesc, care mimeaza lupta, si nu se joaca in fustita - izbucneste un pic, se instiga la suspendari si sanctiuni... Ridicol.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează