FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Șumudică i-ar fi întărâtat pe jucători să boicoteze următorul meci: ”Ia hai să nu ne prezentăm cu Steaua!”

Articol de - Publicat sambata, 10 decembrie 2016 00:00

Joi noaptea, Șumudică i-ar fi întărâtat pe jucători să boicoteze partida cu liderul.

Calificarea Astrei în primăvara europeană a tensionat și mai mult situația din tabăra giurgiuveană, unde Marius Șumudică a rămas și ieri ferm pe poziție, la fel cum anunțase și imediat după remiza cu Roma: vrea să plece, nemulțumit de condițiile și de felul în care e tratată echipa de către patronat.

O discuție între antrenor și președintele Dani Coman n-a adus nicio lămurire, prăpastia pare imposibil de acoperit. "Sunt șanse sub 10 la sută ca Șumudică să mai stea", sună și evaluarea realistă dinspre Astra.

Datorii de 85.000 euro către staff

La ora actuală, clubul ar mai avea o datorie de 40.000 de euro la antrenor și alți 45.000 de euro la restul staff-ului. Șumi ar fi propus ca suma respectivă, adică totalul de 85.000 de euro, să fie scăzută din clauza de 150.000 de euro, pe care ar trebui s-o achite ca să poată pleca imediat în Turcia, la Gaziantep.

Astra a refuzat trocul, iar mesajul dinspre patronul Ioan Niculae a fost clar: "Dacă vrei să renunți la contract, achiți tu cei 150.000 de euro și rămâne în picioare datoria de 85.000 de euro, pe care o vom plăti atunci când vom avea disponibilități financiare".

Îl țin în șah ca să-l șicaneze

Totul s-a transformat acum într-un război al nervilor. Iar pe Niculae l-ar fi enervat inclusiv un episod petrecut în vestiarul "Arenei Naționale", după calificarea de joi seara.

Povestesc martori oculari: "La un moment dat, Șumudică a început să-i întărâte pe jucători, cerându-le să adopte o poziție radicală la derby-ul cu Steaua pentru a forța mâna conducerii. «Băi, ia hai să nu ne prezentăm duminică! Noi facem minuni, iar ăștia din club continuă să-și bată joc de noi și să nu ne respecte. Ar trebui să nici nu jucăm cu Steaua!»".

Informația ar fi ajuns repede la Niculae, de unde și un plus de înverșunare în relația cu Șumi, pe care Astra îl ține acum în șah, cu riscul de a compromite pregătirea ultimelor partide interne din 2016.

"N-ar fi o problemă pentru Gaziantep să plătească acea clauză, dar i-a deranjat că n-au știut de ea. Eu m-am înțeles cu clubul. Ar fi un pas mare să activez într-o ligă puternică. Fotbalul din Turcia mă caracterizează"
Marius Șumudică, la DigiSport

"Mă bucur că plecarea lui Șumi a rămas în impas. Sper să continuăm împreună. Am avut o discuție joi noaptea cu domnul Niculae, care ne-a felicitat. O să le fac convențiile jucătorilor pentru banii pe care-i merită pentru calificare. Atât timp cât eu sunt aici voi respecta jucătorii și antrenorii"
Dănuț Coman, președinte Astra

Playtech: PORECLA pe care indienii i-au dat-o Iuliei Vântur! Abia acum s-a aflat ce cred despre iubita lui Salman Khan. FOTO


Comentarii (14)
549201191912884
Danny Caroll  •  10 Decembrie 2016, 10:38

bani coman e ca slu g areala de la Steaua, docil

549201191912884
Danny Caroll  •  10 Decembrie 2016, 10:35

bani coman *** lui niculae

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nebraska
nebraska  •  10 Decembrie 2016, 10:14
Postat de ionutstv pe 10 Decembrie 2016, 09:13

Ca la usa cortului.

Ce se petrece la fcsb.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close