FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Șumudică l-a adus la Astra pe "Schumacher" și mai vrea un atacant din Liga 1: "A dat sezonul trecut 10 goluri"

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 august 2015 00:14

Marius Șumudică recunoaște că vrea să-l transfere la Astra pe Mihai Dina, atacantul de 29 de ani al Concordiei Chiajna care e într-un conflict cu Marius Baciu.

"Vă anunț acum că Dina e un jucător care mă interesează. E un atacant bun, un atacant de careu care a dat vreo 10 goluri în sezonul trecut pentru Chiajna"
Marius Șumudică 

Antrenorul giurgiuvenilor a anunțat și venirea unui alt atacant. E vorba de Thiago Maier dos Santos căruia i se spune " Schumacher".

"A mai venit un atacant ieri (n.r. joi) și mîine (n.r. sîmbătă) va face vizita medicală. E brazilian și are porecla de Schumacher. E înalt, are 1.90 metri. A fost cumpărat de Udinese. Sperăm ca în 10-12 zile să-l putem folosi. Are 28 de ani, are pașaport italian", a spus Șumudică la Dolcesport.

Ultima echipă la care a jucat "Schumacher" este Academica. De-a lungul carierei a mai evoluat pentru Atletico Paranaense, Ascoli, Udinese, Ciudad de Murcia, Dijon, Austria Karnten, Austria Wien, Volyn Luțk și Ferroviaria.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
romelo777
romelo777  •  01 August 2015, 11:13

una peste alta e destul de antrenor Sumi,cu toate scaparile lui!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  01 August 2015, 11:05

dar a rulat ceva echipe la viata lui, dos santos asta.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  01 August 2015, 10:06

Șumudică și Șumaherică...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează