FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

Șumudică, lăsat pe dinafară » O nouă decizie INCREDIBILĂ luată de șefii campioanei împotriva antrenorului care le-a adus titlul: "Din acest moment, îi las pe ei"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 05 ianuarie 2017 11:41

Marius Șumudică și conducerea Astrei se află în conflict deschis. După ce șefii campioanei au înaintat către Comisiile FRF o cerere de suspendare și amendare a antrenorului, care este curtat de o formație din Egipt, acum tehnicianul a fost înștiințat că nu mai are niciun cuvânt de spus la transferuri! 

Șumudică a comentat interesul celor de la Zamalek și susține că nu există nicio înțelegere între cele două părți.

"Există interes din partea celor de la Zamalek, dar deocamdată sunt sub contract cu Astra și nu s-a ajuns la niciun consens. Nimeni nu a spus că voi pleca in Egipt, eu am spus că există un interes din partea celor de acolo, eu nu am spus că voi da curs ofertei", a spus antrenorul Astrei la TV Dolce Sport.

Tehnicianul a fost înștiințat că nu mai are influență asupra transferurilor care se vor face la Astra.

"Mi-a fost adus la cunoștință să nu mai fac eu politica de transferuri, să nu mă mai implic. Din momentul respectiv, îi las pe cei din conducere să facă respectivele transferuri. Nu este problema mea, eu sunt antrenor să antrenez ce mi se pune la dispoziție. Dacă vor să aducă și copii, îi antrenez.

Eu sunt pur și simplu un antrenor care își face datoria din momentul în care pășește pe teren, până în momentul în care pleacă de la teren. Nu cred că mi se poate imputa nimic", a concluzionat Șumudică.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
939271716140965
Manu Ion  •  05 Ianuarie 2017, 12:40

Ce stire bomba de trei zile!!!!!! Cand nu o mai fi steaua,becali,astra si sumudica ce faceti domnilor de la gsp?????? Pe cine mai puneti pe prima pagina??????

dinamo_fan
dinamo_fan  •  05 Ianuarie 2017, 12:40

a fost stirea asta si ieri, si alaltaieri...

andrei.f
andrei.f  •  05 Ianuarie 2017, 12:33

Bă baragladină, salariul ţi l-au tăiat, mukles ţi-au spus. Ce mai aştepţi ? Valea !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează