FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Șumudică pleacă de la Astra! Cine vine în locul lui: "A fost contactat de conducere, va fi noul antrenor. Nu iese fum fără foc"

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 aprilie 2017 09:22

Marius Șumudică a lăsat de înțeles aseară că nu va mai continua la Astra și din vară și dezvăluie că șefii clubului giurgiuvean au contactat deja un înlocuitor pentru acesta.

Antrenorul campioanei a dezvăluit că are informații cum că postul său va fi preluat de Nicolae Dică, fostul antrenor de la FCSB, în prezent în Liga a treia, la SCM Pitești. 

"Sper să prindem măcar locul 5 și să câștigăm Cupa României, ca să-i las echipa domnului Dică pentru a participa în cupele europene anul viitor.

Am citit că domnul Dică ar fi fost contactat de conducerea clubului și el va fi noul antrenor al Astrei. Nu iese fum fără foc.

Dar este un lucru normal, nu mă deranjează. Un club trebuie să-și facă strategia, nu? Trebuie să vorbești cu alți antrenori dacă Șumudică nu vrea să mai continue. Le doresc baftă", a declarat Marius Șumudică aseară, imediat după meciul pierdut cu FCSB, scor 0-3.

  • În prezent, Nicolae Dică o antrenează pe SCM Pitești, liderul din Seria a treia din Liga a treia.
  • Echipa sa este lider, la 18 puncte față de locul 2, și va promova în premieră în Liga a doua.
  • Totuși, Nicolae Dică nu pare decis să rămână la formația piteșteană și din sezonul viitor, acesta dorindu-și să preia o echipă din prima ligă.  

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
980200265347462
Radianu Mihai  •  07 Aprilie 2017, 12:54

Desi pare un antrenor bunicel acest GOLAN din fotbalul roamnesc ar trebui suspendat poe viata pentru comportamentul suburban pe care il adopta in permanenta! Este mai rau decat orice fan nebun de pe stadioanele noastre! Prin comportamentul lui incita la violenta!

omidiu
omidiu  •  07 Aprilie 2017, 11:53
Postat de hmmmm pe 07 Aprilie 2017, 11:14

Pacat... fara Sumi Astra va fi ca o vioara fara lautar...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

moshu_shukaru
moshu_shukaru  •  07 Aprilie 2017, 11:24
Postat de spinoza pe 07 Aprilie 2017, 11:17

Foarte bine! E mare vedeta Shumibet. Oricum, mai mult vorbeste decat antreneaza! Asa-i in tribul lui!

Cu toate acestea, anul trecut, mai mult a câștigat decât a vorbit ! Suporterii unei "anumite" echipe pot confirma acest lucru.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează