FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Șumudică reacționează după meciurile din optimile Europa League: "Aș fi răutacios"

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 martie 2017 11:04

Marius Șumudică, antrenorul Astrei, a reacționat după victoria lui Genk, 5-2 cu Gent, și cea a lui FC Copenhaga, 2-1 cu Ajax, din optimile Europa League.

"Să zic ceva despre Genk? Lumea zicea că ne-a eliminat o echipă care e pe locul 8 din Belgia. Să zic ceva despre Copenhaga? Se spunea că e o echipă slabă și a bătut-o pe Ajax.

Noi am avut penalty-uri neacordate cu Genk, în tur și în retur. Iar acum este la un pas de a fi în primele 8 din Europa League. A dat 5 goluri în deplasare. Aș fi răutacios dacă aș zice ceva.

Dacă era altă echipă se vorbea de calificarea în primăvara europeană de înfloreau ghioceii la -10 grade", a declarat Șumudică la conferința de presă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  11 Martie 2017, 20:03

As fi rautacios daca i-as aminti lui Ninel vechea vorba: ”Laudă-mă gură, că ţi-*** da friptură, că de nu mă-i lăuda, nici mâncare nu ţi-*** da.”

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

maistor_kokir
maistor_kokir  •  11 Martie 2017, 14:05

nu e rautacios Shumi, are dreptate, doar ca Astra n-a jucat in primavara europeana , si punct, asa cum Dinamo n-a ajuns niciodata in primavara europeana din 90 incoace, asa cum nici o alta echipa dupa 90,in afara de Steaua de cateva ori si Rapid in 2006 , asa cum Pitzurca,Andone sau Rednic n-au antrenat niciodata in primavara europeana ...asa nici Astra n-a jucat in primavara europeana ..

unrapidist_
unrapidist_  •  11 Martie 2017, 13:14
Postat de dinamo_forever_77 pe 11 Martie 2017, 12:02

Criminal omul :) Aia cu ghioceii ....criminala :)))

Vorbe pur românești :)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează