FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Șumudică, regretat de oficialul de la FCSB cu care s-a certat: „Primesc mesaje vocale de la el. Ar fi făcut performanță cu echipa”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 ianuarie 2021 08:05 / Actualizat miercuri, 06 ianuarie 2021 10:22

Seria de 15 meciuri fără înfrângere pe care Marius Șumudică (49 de ani) o are în Turcia îl face pe antrenroul român să fie regretat în Liga 1.

Helmuth Duckadam, fostul președinte de imagine de la FCSB, și omul cu care Marius Șumudică s-a contrat de mai multe ori de-a lungul anilor, spune că antrenorul lui Gaziantep ar fi putut avea rezultate bune la FCSB, dacă ar fi ajuns la echipă atunci când era dorit de patronul Gigi Becali.

„Primesc mesaje de la Șumudică, mi-a trimis de Anul Nou, de ziua mea. Sunt mesaje vocale. 

Eu cred că făcea performanță și la FCSB. Știe să facă o echipă, să-și apropie jucătorii. Uite, Alex Maxim este acum cel mai bun jucător român, a dovedit-o și în Turcia și la echipa națională. Se vede ce maturitate are.

Va fi greu ca Șumudică și Gaziantep să se mențină la nivelul acesta, dar are șanse la locurile 4-5” a declarat Duckadam, potrivit digisport.ro.

Duckadam și Șumudică, schimburi dure de replici 

De-a lungul anilor, mai ales când Șumudică antrena în Liga 1, Helmut Duckadam și antrenorul au avut câteva contre, cea mai recentă în aprilie 2019. „Eu am fost în tribuna oficială la un meci cu FC Vaslui. Conduceam cu 1-0 la pauză şi a intrat domnul Porumboiu şi i-a spus lui Gigi: Fac trei schimbări acum. «Bag trei atacanţi acum. Ori pierd cu 4-0, ori câştig». Şi ne-au bătut cu 3-1. Şumudică era antrenor” a spus Duckadam, iar Șumudică a replicat dur.

„Una, două, domnul Duckadam mă atacă. Probabil că sunt bun, dar chiar aşa, i-a terminat pe toţi în ţară pe care să-i atace? Spre deosebire de mine, este o fostă glorie a fotbalului mondial, iar pentru asta jos pălăria! Dar acum eu încerc să-mi creez un drum în antrenorat, iar domnia sa este la nivelul de breloc. I-aş ura şi la mulţi ani, că merită, dar nu cred că se bucură de urările mele, aşa că n-o fac”, a spus Șumi atunci.

VIDEO Marius Șumudică s-a dezlănțuit pe teren, după ultima victorie din Turcia 

Citește mai multe știri despre succesul lui Șumudică din Turcia: 

Ilie Dumitrescu, dat pe spate de Marius Șumudică: „Senzațional! Extraordinar!”

Marius Șumudică, reacție la cald după ce a devenit lider în Turcia: „E ca și cum am fi campioni”. Ce l-a deranjat

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează