INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Marius Șumudică, reacție la cald după ce a devenit lider în Turcia: „E ca și cum am fi campioni”. Ce l-a deranjat

Marius Șumudică +18   FOTO
Marius Șumudică

Articol de GSP - Publicat marti, 05 ianuarie 2021 17:55 / Actualizat marti, 05 ianuarie 2021 18:23

Marius Șumudică (49 de ani), antrenorul lui Gaziantep, a comentat victoria echipei sale cu Ankaragucu, scor 2-0. Gaziantep a urcat, provizoriu, pe primul loc în Turcia!

Cu cele 3 puncte aduse de golurile lui Alexandru Maxim și Sahin, Gaziantep a urcat pe primul loc în Turcia! Imediat după meci, Șumi a declarat că întreg orașul ar trebui să se bucure de aceste momente speciale și a trasat obiectivul echipei pentru acest sezon: să încheie stagiunea pe podium. 

În același timp, a subliniat două aspecte care l-au nemulțumit: starea gazonului și faptul că a primit, încă o dată, cartonașul galben din partea arbitrului.

Marius Șumudică: „Ca un vis”

„Cred și simt că am jucat foarte bine astăzi. Jucătorii au dorit cele 3 puncte. Dedic victoria orașului nostru, primarului, tuturor oamenilor noștri. Dar le cer lor, oricui ar fi la conducerea acestui lucru, să aibă grijă de teren și să îl repare cât de curând posibil. Terenul nu este bun nici pentru liga a 4-a în acest moment.

Pentru noi este ca un vis. Vreau ca toți din oraș să se bucure de acest moment. Să fim lideri e ca și cum am fi campioni. Cred că toți trebuie să se bucure de asta, vom încerca să rămânem între primele 3 echipe. În 1-2 săptămâni o să ajungem la un an de când nu am mai pierdut acasă. De 16 meciuri oficiale, ceea ce este foarte important. De asemenea, înscriem de 25 de meciuri!”, a declarat Șumudică, citat de cotidianul turc Fanatik.

Șumudică a abordat și unul dintre aspectele neplăcute ale meciului de astăzi: „Nu înțeleg de ce am văzut cartonașul galben. Nu am insultat, nimic. Doar am strigat să fluiere finalul, iar arbitrul m-a pedepsit cu cartonașul galben. Vino mai întâi și avertizează-mă!”, a spus Șumi. A fost al 4-lea lui cartonaș galben în acest sezon, ceea ce înseamnă că etapa viitoare, cu Sivasspor, va fi suspendat.

Foarte bine au jucat Maxim și Toșca, senzaționali! Și Junior Morais a intrat ceas după accidentare. Din păcate, suntem decimați pentru etapa următoare, avem câțiva fotbaliști suspendați și accidentați pentru Sivasspor.

E cea mai bună perioadă a carierei mele. Fără jucători, n-aș fi ajuns aici! În vestiar a fost bucurie mare. Suntem în coasta tuturor, ne batem cu toată lumea. 

- Marius Șumudică, la emisiunea „Liga DigiSport”

VIDEO. Marius Șumudică s-a dezlănțuit pe teren, după ultima victorie din Turcia » Imagini fabuloase cu antrenor român

Citește mai multe știri despre stranieri:

Analiza lui Dan Udrea: „Anul 2021 e ultimul care îl mai așteaptă pe Ianis”

Ștefan Radu poate face istorie în 2021! La un pas să bată un recordul suprem la Lazio

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
1_0_1_0
1_0_1_0  •  06 Ianuarie 2021, 10:54

Ce-i mai place maimuțăreala și țigăneala....

10216741700672837
Kevin Mann  •  06 Ianuarie 2021, 01:56
Postat de Kevin Mann pe 06 Ianuarie 2021, 01:49

Șumi are cojones! Bravo! O să rămână în istoria fotbalului din Turcia, precum *** Hagi.

“***” e limbaj vulgar dau jignitor? Pfoaiii.... sunt negru de supărare că m-ați cenzurat!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10216741700672837
Kevin Mann  •  06 Ianuarie 2021, 01:49

Șumi are cojones! Bravo! O să rămână în istoria fotbalului din Turcia, precum *** Hagi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close