FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ce se întâmplă acum cu Șumudică » Cu cine se sfătuiește înainte de a semna cu FCSB: „Sunt plecat la Constanța, în jumătate de oră ne vedem”

Marius Șumudică (50 de ani) spune că zilele următoare va da un răspuns final în ceea ce privește venirea la FCSB. Semnarea contractului depinde și de opinia oamenilor din staff-ul antrenorului.
Marius Șumudică (50 de ani) spune că zilele următoare va da un răspuns final în ceea ce privește venirea la FCSB. Semnarea contractului depinde și de opinia oamenilor din staff-ul antrenorului.

Articol de GSP - Publicat joi, 20 mai 2021 15:06 / Actualizat joi, 20 mai 2021 16:08

Marius Șumudică (50 de ani) spune că zilele următoare va da un răspuns final în ceea ce privește venirea la FCSB. Semnarea contractului depinde și de opinia oamenilor din staff-ul antrenorului. 

Gigi Becali este convins că Marius Șumudică va fi viitorul antrenor al lui FCSB. Susține că înțelegerea va fi parafată în curând și că sunt 99% șanse să se întâmple. Șumudică a oferit însă altă perspectivă. 

Gigi Becali trebuie să aștepte răspunsul lui Șumudică

„Sunt plecat la Constanța, a trebuit să ajung la ziua cuiva. Sâmbătă are loc un eveniment și trebuie să rămân aici, la un prieten de familie. Deocamdată nu am ce să discut. Timpul le va rezolva pe toate. Vom vedea zilele viitoare ce se va întâmpla. 

Există interes din partea clubului FCSB și urmează să mă decid într-o zi sau două. Nu știu ce a avansat patronul de la FCSB, este părerea dânsului. Buletinul e la mine”, a spus Șumudică, la „Liga Digisport”.

De cine depinde venirea lui Șumudică la FCSB

Marius Șumudică va lua decizia doar după ce se va consulta cu oamenii din staff. 

„Eu de fiecare dată am ținut cont de părarea staff-ului meu. Niciodată nu mi-a plăcut să las pe cineva din staff afară. Am plecat la drum cu ei și nu pot să îi las pe dinafară. Într-o jumătate de oră, o oră, ne vom strânge, vom discuta și vom lua cea mai bună decizie. 

Nu e singura ofertă! Din țară nu am nicio ofertă în afara de asta. Singura concretă e de la FCSB. Cu Craiova nu am avut nicio discuție. Doar amical, prin niște prieteni, dar nu oferte, sume”, a spus Șumudică. 

Cum arată staff-ul lui Marius Șumudică:

  • Antrenori secunzi: Cristian Petre, Gabi Mărgărit, Bebe Bărbulescu 
  • Antrenorul portarilor: Radu Sardescu.

Șumudică vrea să rămână la București!

Șumudică a numit principalul argument pentru venirea la FCSB. Vrea să rămână aproape de familie. 

Soția mea are niște afaceri în București, e foarte greu să vină după mine prin Golf. Am ajuns la o vârstă, fiecare vrea să aibă o viață linișită, vreau să dorm cu soția mea în pat, să nu fug după bani toată viața mea. Ăsta e un argument, cel familial. Sunt căsătorit de 27 de ani, eu n-am probleme cu viața dublă, îmi respect familia, copii și cu siguranță este prima condiție.
- Marius Șumudică

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

INTERVIU Ciprian Deac, despre detaliile care i-au făcut din nou campioni pe clujeni: „Vorbim puțin și facem mult. Locul doi nu există!”

EXCLUSIV Dinamo s-a salvat, urmează alt chin: angajații își cer salariile, deja au consultat avocați

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
argus
argus  •  20 Mai 2021, 18:57

Sumudica "rapidistul" sa-si aduca aminte de cel putin doua intamplari: 1. primul "succes" ca antrenor, a facut sa fie data afara de la Rapid; 2. a incercat sa motiveze trecerea lui Marius Constantin la echipa 2-a acuzand-ul, intre altele, ca "...este mare amator de bauturi alcoolice si un fumator inrait, amenintand ca acesta nu mai intra in planurile" (http://www.corectnews.com/sports/fotbal-intern/sumudica-l-facut-praf-pe-marius-constantin-bea-vin-inainte-de-meci-cinci-beri-d) Marius Constatin, acel "..mare amator de bauturi alcoolice si un fumator inrait..." joaca fotbal si dupa 11 ani de "betii, de inrait fumator"! Fara rusine declara ca "Îmi pare rău că s-a ajuns aici, este vorba de cariera unui jucător. Multă lume a aşteptat ca el să izbucnească, l-au aşteptat la cotitură şi îmi pare rău că eu am fost implicat" (https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/marius-sumudica-am-gresit-in-acel-conflict-cu-marius-constantin-a-fost-asteptat-la-cotitura-si-imi-pare-rau-ca-am-fost-implicat-246773.html) Cum vine asta Sumudica "l-au" asteptat la cotitura si nu "l-am" asteptat la cotitura " (cu "bauturi alcolice" pe "fumatorul inrait")?

cracker
cracker  •  20 Mai 2021, 18:25

Unii se bucura ca au promovat, unii ca au scapat de retrogradare, unii ca au terminat pe locul 2, altii pe locul 1, altii se bucura ca au unde sa scrie si ei o barfa.......aia este, fiecare cu bucuria lui :)

1430454500607385
Cel Bun Parioru  •  20 Mai 2021, 18:03

Cica vrea o viata linistita alaturi de familie, care este pe primul plan, nu mai alearga dupa bani. Rapid ultima data era in Romania, chiar in Bucuresti si din auzite cica ar avea nevoie de sprijin in Liga1. Parca Sumi era chiar rapidist infocat, care injura echipa lui Becali pe unde o prindea.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează