FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Șumudică și boala jocurilor de noroc  » Cum a pierdut o avere la ruletă și ce s-a întâmplat a doua zi: "Mi-au dat și banii înapoi"

Foto: dehir.hu
Foto: dehir.hu

Articol de GSP - Publicat marti, 20 decembrie 2016 22:19

Marius Șumudică a rememorat o întâmplare petrecută din vremea când era mare jucător la cazino și totodată și fotbalist.

"Da, am jucat la cazinou, dar m-am oprit, cred că am 10-12 ani de când n-am mai pășit într-un cazinou. Patronul de la Debrecen avea 600 de rulete în toată Europa de Est. Jucam cu Bekescsaba și m-am dus seara cu Selymes să mâncăm la restaurantul lui Sima Gabor, care era președintele... Mă duc acolo, pac, ruletă. Nu aveam cum să mă abțin când vedeam ruleta lângă mine, eram bolnav: mâncam pe ruletă, asta era ruletă electronică.

Am băgat eu ce-am băgat, am pierdut banii. Îi zic femeii care era angajată acolo să bage în continuare, că îi aduc eu banii. Ea a băgat și eu am jucat până la 6 dimineața. Joacă, joacă, joacă, am pierdut vreo 15.000 de euro. La final, zice să îi dau banii, că o dă afară. De unde să îi dau banii? Și mă întreabă ce facem. Îl scol pe Selymeş, iau legătura cu Sima şi îi spun ce s-a întâmplat. Mi-a spus că sunt bolnav, la 17:00 aveam meci.

La ora 13:00 s-a făcut şedinţă, ne-a pus în contract că dacă jucăm la ruletă ne amendează. După-masă meci: am dat cinci goluri, am luat nota 10 în Nemzetispor. Doar unul mai luase în istoria fotbalului la ei această notă. Am dat patru goluri cu capul. Nu mi-au mai dat nicio amendă, mi-au dat şi banii înapoi", a rememorat Şumudică la TV Digi Sport.

Totuși, meciul dintre Debrecen și Bekescsaba s-a terminat 6-1, la 19 octombrie 2002, iar Șumudică a marcat de doar patru ori, nu de cinci cum a spus el. Șumudică a jucat pentru Debrecen în perioada 2002-2004.

21 de goluri
 în 39 de meciuri a marcat Şumudică pentru Debrecen

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
mannecken
mannecken  •  21 Decembrie 2016, 16:55

Nu am înteles eu poate bine,dar nu vad cum i-au dat banii înapoi daca nu a pierdut banii lui.Eventual datoria i-a fost anulata.

bakunin
bakunin  •  21 Decembrie 2016, 00:36
Postat de arsenie_b pe 21 Decembrie 2016, 00:01

B*** *** ***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

arsenie_b
arsenie_b  •  21 Decembrie 2016, 00:01

B*** *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează