FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Șumudică și Dani Coman nu se pot pune de acord: "E primul antrenor cu care negociem"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 10 aprilie 2017 14:00

Dani Coman a contrazis afirmațiile făcute de Marius Șumudică la finalul meciului cu FCSB, când tehnicianul giurgiuvenilor a lăsat să se înțeleagă că va pleca de la Astra la finalul acestui sezon.

Dani Coman susține că Șumudică este primul antrenor cu care vor negocia oficialii Astrei și neagă că ar fi discutat cu Nicolae Dică o eventuală venire la campioana en-titre.

"Șumudică este primul antrenor cu care negociem o prelungire a contractului. Dică e prietenul meu foarte bun, este unul dintre antrenorii în care cred, dar nu am discutat cu el o eventuală venire la Astra", a spus președintele Astrei la TV Dolce Sport.

"În premieră vă spun, am luat deja decizia să plec din vară de la echipă. Practic, sunt șanse zero să mai continui. Nu mă deranjează dacă s-a vorbit cu un antrenor sau se va vorbi de acum înainte, sunt liberi să-și găsească viitorul antrenor" Marius Șumudică, în urmă cu 3 zile

În ceea ce privește tragerea la sorți din semifinalele Cupei României, unde echipa sa va juca împotriva lui ACS Poli, Dani Coman a afirmat că nu crede în declarațiile bănățenilor, care au spus că nu sunt interesați de competiție.

"Și noi am spus anul trecut că nu ne interesează campionatul deși l-am câștigat. E o competiție pe care și-o dorește orice echipă angrenată", a fost reacția lui Dani Coman.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează