FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - U CRAIOVA 0-1

Supărat că este rezervă, Bozovici îşi caută echipă

Vladimir Bozovici, Bozovici, Rapid
Vladimir Bozovici, Bozovici, Rapid

Articol de - Publicat duminica, 28 martie 2010 00:00

Nervos că a fost scos în afara lotului pentru meciul cu Universitatea, Bozovici şi-a pus impresarul să-i caute echipă pentru la vară

Creditat cu şanse mari la titularizare înaintea partidei, Vladimir Bozovici a fost ieri doar spectator la... handbal! Cum s-a ajuns aici? Sătul de faptul că în ultimul timp n-a mai prins echipa, muntenegreanul a cerut explicaţii antrenorilor la antrenamentul de vineri. Informat că nu va face parte din lot pentru meciul cu Universitatea, fundaşul stînga a luat foc şi a părăsit cantonamentul cu scandal.

La puţin timp după, şi-a sunat impresarul: "Să-mi cauţi urgent altă echipă! Nu mai stau unde nu sînt dorit!". Zvonko Milojkovici, agentul jucătorului care în vară va intra în ultimul an de contract cu giuleştenii, a ieşit ieri la atac: "E ceva incredibil, Bozovici nu are nici o problemă medicală şi totuşi nu e folosit deloc. Nu-i nimic, dacă Rapid nu mai are nevoie de el va pleca la vară!".

Bozovici a fost în tribune aseară, dar nu la meciul echipei sale, ci la handbal masculin! Alături de prietenul Ivelja, fundaşul a mers la Chiajna, unde a asistat pe viu la victoria Stelei în faţa sîrbilor de la HC Kolubara (31-26), în "sferturile" Cupei Cupelor.

Panait "principal"
Nicolae Manea s-a ţinut de cuvînt, a urmărit partida de la "oficială", iar Ciprian Panait a figurat aseară ca antrenor principal al Rapidului pe foaia de joc! Pînă să-şi ocupe locul în înaltul tribunei, Manea a trecut pe la vestiar şi le-a cerut jucătorilor: "Jucaţi pentru voi, nu vreau să vă gîndiţi la mine. Strîngeţi rîndurile ca să cîştigăm!". Suporterii giuleşteni au continuat să-l conteste pe antrenor, afişînd mesajul: "Nu ne place fotbalul în ritm de Manea". (Cătălin Popescu)

MEDIA
Taban vine la Recurs
În această seară, de la 21:45, pe GSP TV, Ovidiu Ioaniţoaia şi Silviu Bogdan, expertul în probleme de arbitraj al Recursului etapei, vor analiza toate fazele încinse ale derby-urilor Rapid - U Craiova şi Urziceni - Dinamo. Invitaţi în studioul Recursului vor fi Ion Taban, preşedintele Rapidului, Dumitru Dumitriu, directorul tehnic al Stelei, şi Corneliu Papură, antrenorul secund al Universităţii Craiova. Adresează-le întrebări celor trei invitaţi pe recursul.ro şi poţi cîştiga tricouri cu Rapid, Steaua şi U Craiova! (Cristi Voinea)

Pelerinaj la Florin Costea
După ce vineri a fost operat de ruptură a ligamentelor încrucişate şi colaterale de la genunchiul stîng, Florin Costea a avut şi ieri o zi plină. La prînz a fost vizitat la spitalul Sf. Ioan de o delegaţie alb-albastră în frunte cu antrenorul Mark Wotte şi cu mijlocaşii Trică şi Prepeliţă, care i-au adus un buchet de lalele. Adrian Mititelu a fost şi el spre seară pentru a vedea cum se simte golgeterul oltean. Costea a fost vizitat şi de un rapidist, mijlocaşul Dacian Varga. Acesta a glumit la finalul întrevederii: "I-am zis «Hai, Florine, nu mai sta în pat, vreau să mergem împreună la meci diseară», dar m-a refuzat!". În semn de solidaritate cu "decarul", jucătorii olteni au ieşit aseară pe teren cu un banner pe care se putea citi: "Alături de FLORIN COSTEA. Suferinţa în doi este pe jumătate".

ŞTIRILE MECIULUI
>> La primul meci în alb-vişiniu de la revenirea în Giuleşti, Săpunaru a fost ovaţionat de întreg stadionul înaintea jocului. În replică, fundaşul dreapta a mers pentru a saluta galeria.
>> Craiova a fost susţinută aseară de numai 30 de suporteri. Restul galeriei a rămas în Bănie, în semn de protest, şi a fost să încurajeze echipa locală de baschet masculin. "Universitatea de acum nu mai reprezintă oraşul Craiova", au explicat ultraşii.
>> Grigorie şi Helder au fost la un pas să se încaiere pe teren, după ce mijlocaşul s-a arătat nemulţumit de o pasă primită de la brazilian în prima repriză. Cei doi şi-au aruncat cuvinte grele, fiind nevoie de intervenţia lui Lazăr pentru a se calma.
>> Tabela de marcaj a arenei din Giuleşti s-a stins înainte de startul meciului. A rămas aşa pînă în minutul 30, cînd organizatorii au reuşit să o repună în funcţiune.
>> Foarte nervos aseară, olandezul Mark Wotte s-a înjurat în timpul meciului cu fanii gazdă de la tribuna 0, iar la un moment dat s-a certat cu antrenorul rapidist Ciprian Panait, conflict aplanat de arbitrul de rezervă.
>> "Decarul" rapidist Ovidiu Herea a jucat în noile sale ghete violet, Nike Mercurial Vapor SuperFly II. Modelul care costă 375 de euro a fost lansat recent de Cristiano Ronaldo şi mai e folosit şi de Marica.
>> După egalul de aseară cu rivala Levski (0-0), antrenorul lui ŢSKA, Ioan Andone, e şi mai aproape de Rapid, unde e dorit cu insistenţă de Copos. Intrat în dizgraţia suporterilor sofioţi, "Fălcosul" e aşteptat de rapidişti luni la negocieri.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează