FOTBAL  »  Superliga  »  SUPERLATIVELE GSP 2019

SUPERLATIVELE GSP 2019 // Anghel Iordănescu și Ioan Mărginean, întâlnire de taină la Gala GSP: „Domnule, vrei să-ți zic ceva?”

Articol de - Publicat miercuri, 18 decembrie 2019 14:07

Gala GSP de marți seară a prilejuit oamenilor de fotbal din România o întâlnire și pentru a mai depăna amintiri sau pentru a se revedea cu vechii amici.

Printre invitații evenimentului spectaculos din centrul Capitalei s-a numărat și Ioan Mărginean, președintele celor de la Gaz Metan Mediaș, gruparea care, deși în insolvență, ocupă o poziție de play-off în acest moment, cu cinci etape înainte de final. 

Oficialul clubului sibian a venit direct de la Mediaș, după care s-a deplasat înapoi în oraș, pentru a pregăti meciul foarte important de vineri, cu Viitorul.

Edward Iordănescu s-a văzut nevoit să decline invitația: „Aș fi venit cu mare plăcere, dar sunt prins cu această partidă, care poate defini un întreg sezon. E totul prea comprimat și trebuie să fim atenți la fiecare detaliu”. 

La gală, Mărginean a vorbit tot despre fotbal. Dar și despre Edi Iordănescu. Fiindcă s-a reîntâlnit cu Anghel Iordănescu, cel ce-a fost într-o seară de grație, și-atunci când i-a oferit lui Dan Petrescu premiul de „Antrenorul anului”. 

Iordănescu senior s-a întreținut minute bune cu Ioan Mărginean: „Domnule, mă bucur că te întâlnesc aici. Vrei să-ți zic ceva? Ați făcut o treabă minunată la Gaz Metan, cu bani puțini, în liniște, pentru viitor. 

SUPERLATIVELE GSP 2019 // Anghel Iordănescu și Ioan Mărginean, întâlnire de taină la Gala GSP: „Domnule, vrei să-ți zic ceva?”

Bravo, vă felicit și vă susțin! S-o țineți tot așa. Și ați făcut bine că ați mizat pe Edi, o să vedeți că ați făcut alegerea potrivită”. 

Președintele medieșenilor a comentat, la rândul său: „Domn General, o să fie antrenorul Mediașului mult timp de aici înainte. Și va fi și mai bine!”. 

VIDEO // Dan Petrescu, desemnat Antrenorul Anului 2019

Vezi și: 

GALA GSP 2019 // VIDEO Episodul cu care Eric a stârnit hohote de râs în sală: „Polițistul m-a întrebat unde mă duc”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează