GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  GALA GSP 2019

GALA GSP 2019 // VIDEO Episodul cu care Eric a stârnit hohote de râs în sală: „Polițistul m-a întrebat unde mă duc”

Articol de - Publicat marti, 17 decembrie 2019 21:40

Eric de Oliveira (34 de ani, mijlocaș ofensiv), fotbalistul Viitorului, i-a acordat trofeul pentru cel mai bun jucător străin din România al anului 2019 lui Billel Omrani (26 de ani), în cadrul Galei GSP 2019. Însă nu înainte să facă deliciul publicului cu o poveste simpatică. 

„Când am ajuns pentru prima oară în România, polițistul de la aeroport a aflat că sunt fotbalist brazilian şi m-a întrebat la ce echipă vin, Steaua sau Dinamo. I-am zis «Gaz Metan Mediaş».

S-a uitat la mine, «Mediaş, tu ştii unde e Mediaşul?». Ne-am mai întâlnit peste câțiva ani. Tocmai luasem trofeul de fotbalistul străin al anului", a declarat Eric, pe scenă. 

Eric a venit pentru prima dată în România în 2007, la Gaz Metan, echipă pentru care a evoluat, în total, în 147 de partide, reușind în acest interval 36 de goluri și 31 de pase decisive.

Ulterior, Eric a mai jucat la alte 2 formații din Liga 1: Pandurii Târgu Jiu și Viitorul, ultima fiind echipa la care activează în momentul de față.

2 trofeepentru cel mai bun jucător străin al anului a câștigat Eric, în Ancheta Gazetei Sporturilor

VEZI ȘI:

GALA GSP 2019 // Dan Petrescu, antrenorul anului pentru a 4-a oară în carieră: „E primul meu «blat» din carieră” :)

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează