FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TÎRGU MUREŞ

Superpoveste a lui Ousmane N'Doye din perioada petrecută la Vaslui: "Am deschis geamul şi era un cal acolo!" » Gestul pe care-l va face cînd va fi eliberat Gigi Becali :)

Articol de GSP - Publicat luni, 16 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 16 martie 2015 20:56

Ousmane N'Doye a povestit care a fost cea mai amuzantă amintire a sa din România şi a dezvăluit ce va face atunci cînd Gigi Becali va fi eliberat.

"Eram la Vaslui. Dormeam la hotel şi am auzit ceva. Crac, crac, crac. «Ce e asta, măi?» am zis. Am deschis geamul, era 6 şi ceva dimineaţa. Era un cal... (rîde). Era un cal acolo... Şi noi avem cai, dar nu mă aşteptam să-l văd chiar acolo", a zis Ousmane N'Doye la DigiSport.

...despre Gigi Becali: "Îmi place de el ca om, cum este, e sincer. Cînd zice adevărul, spune lumea că e nebun, dar aşa e el... Am văzut că trebuie să-l elibereze în curînd. Îţi spun acum. Dacă-l eliberează pe Gigi Becali mîine, nu fac antrenament la Tg. Mureş, mă duc direct la Bucureşti, mă duc la el să mă bucur acolo!".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (42)
craz1est
craz1est  •  17 Martie 2015, 21:41

Osumane, daca te uitai mai bine nu era un cal ; erau sase cai frumosi !

dixxl
dixxl  •  17 Martie 2015, 12:11

mananca rahat si fraierul ala sau de fapt fraierii aia care scriu despre hoteluri.. cai are el in cap, Ousmane asta dar cred ca dupa ce se dopa sau ce facea el sa poata executa fetitele de prin orasele Moldovei... i a priit acolo , stati linistiti, nesimtitul.. a vazut calul... a vazut vreunul pe parbrizul masinii lui catre Iasi cind se mai ducea sa mai execute vreo studenta.. un animal... uitati va la voi cite hoteluri sunt.. a vazut vreun cal zburand pe la geamul lui cind era matol cu Wesley si cu ceilalti betivi ..

cageneralvaspun
cageneralvaspun  •  17 Martie 2015, 10:52

dragutilor-sa stiti si voi ca ordinea mondiala se instaureaza pe draci,sau mai pe intelesul vostru,cu ajutorul dracilor;ea nu se mai instaureaza acum-dar aceasta-i alta problema(legata de mine in mod direct)-asa ca intamplarea cu calul este reala,asa este,baiatul,fotbalist sau ce este relateaza corect-era acolo in Vaslui_parca-un cal,sub geamul lui de hotel-de ce au vrajitoarele bani -se intreba prietena lui Pepe,de-si tot da mama in judecata-pentru ca dracii si vrajile sunt la mare cautare acum,si dracu cauta sa-si instaureze stapanirea pe planeta Pamant-ca de la turnul Babel din Biblie,tot incearca,si nu mai reuseste-ca nu poate,etc,-dar calul este real,este o figura folosita de vrajitori,

Vezi toate comentariile (42)
Comentează