FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Suporterii FCSB s-au săturat! Mesaj caustic după declarațiile lui Gigi Becali: „Unicul dușman al echipei este în lojă”

Peluza Nord a fost alături de FCSB în primele meciuri ale sezonului +25   FOTO
Peluza Nord a fost alături de FCSB în primele meciuri ale sezonului

Articol de GSP - Publicat luni, 02 august 2021 16:43 / Actualizat luni, 02 august 2021 16:56

Suporterii lui FCSB din Peluza Nord au reacționat după meciul favoriților cu UTA, scor 1-1, și declarațiile patronului Gigi Becali, care a spus clar că va continua să dicteze toate schimbările de la nivelul echipei.

Fanii au concluzionat că „unicul dușman al echipei se află în lojă”, în persoana lui Gigi Becali. Aceștia avertizează că deși rămân aproape de echipă, răbdarea lor se epuizează. 

Totodată, suporterii din Peluza Nord nu înțeleg de ce Gigi Becali, care a declarat în repetate rânduri că vrea doar să facă bani, nu angajează un antrenor bun, căruia să îi ofere libertate să lucreze. Aceștia consideră că o astfel de abordare i-ar aduce patronului banii după care tânjește.

Suporterii FCSB din Peluza Nord reacționează: „Unicul dușman al echipei se află în lojă”

Am tot incercat sa nu scriem la cald, la nervi, am zis sa acordam o sansa echipei si baietilor si sa fim noi cei care-l ignora. Am incercat din inima sa fim alaturi de echipa (repetam, alaturi de echipa), am sustinut neconditionat acest club, am intervenit pe timpul, munca si nervii nostri in procesul privind palmaresul (unde micul pas inainte este facut numai datorita implicarii noastre), incercam sa strangem randurile, sa formam iar un grup unit care sa incurajeze echipa. 

Ne luptam cu acuzatii, cu ironii, cu troli, cu galerii adverse, cu fostii colegi si prieteni de peluza, cu avocati, cu statul, cu militia, cu... si cu... cand de fapt singurul si unicul dusman al acestei echipe se afla in loja! Si, oricat de dureros ar suna, pe teren, unde avem asteptari mult mai mari de la jucatorii nostri! 

Incercam sa intelegem partea financiara dar nu putem intelege cum nimeni nu face un calcul matematic simplu: - antrenor bun, lasat sa-si faca treaba = jucatori bine pregatiti = meciuri castigate = cupe europene = stadioane pline = suporteri multumiti = bani multi = sponsori puternici = bani multi = jucatori valorosi vanduti in campionate puternice = bani si mai multi. 

Ce este cu aceasta nepasare si bataie de joc fata de suporteri, legende, galerie, oameni care iubesc neconditionat acest club? Desi pare doar o ecuatie simpla, dupa ce vedem nepasarea si neimplicarea jucatorilor, ea (ecuatia) devine una cu multe necunoscute! Ambitie, daruire, implicare? Jucati pentru voi, pentru faima, pentru suporteri, pentru familiile voastre? 

Suntem si vom ramane alaturi de echipa dar rabdarea noastra este din ce in ce mai limitata... 

- Facebook

Te poți uita în oglindă, Mihai Pintilii?
EDITORIAL
Te poți uita în oglindă, Mihai Pintilii?

Ilie Dumitrescu, dialog cu Gigi Becali: „Cât mai continuă asta?”

După meciul cu UTA, în care Gigi Becali a efectuat 3 schimbări după doar 30 de minute de joc, Ilie Dumitrescu a intervenit și l-a întrebat pe omul de afaceri cât va mai dura această strategie, cu el patron-antrenor:

  • Ilie Dumitrescu: „Câți ani ți-ai propus tu să mergi așa, să fii general manager?”
  • Gigi Becali: „Eu nu mai am ambiții. Cui să îi demonstrez? Nu mai am eu treabă cu voi. Vreau să câștig bani. Nu mi-am propus să demonstrez cuiva, ceva. Ce să spun acum? Vreau să îmi protejez banii. Nu vreau să ajung ca Negoiță, ca Borcea, ca Copos, ca toată lumea. Eu fac cum știu eu și cum am făcut cu toată lumea”
  • Ilie Dumitrescu: „Cât timp mai mergi pe conceptul ăsta?”
  • Gigi Becali: „Cât timp mai am fotbal și până merg la sicriu. Ați înțeles?”
  • Ilie Dumitrescu: „Eu unul am înțeles... Domnilor, deci e gata. Mai vreți ceva?”

FOTO Imagini spectaculoase de la UTA - FCSB

FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
+21 FOTO

Citește mai multe știri despre FCSB:

Criticat după ce a făcut 3 schimbări în prima repriză, Gigi Becali se apără: „ Decât să dormi pe teren, mai bine ieși afară”

Ivan Mamut, soartă similară cu Zdenek Ondrasek la FCSB? „Nu se pliază, acolo trebuie altceva”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
ray51
ray51  •  06 August 2021, 08:56

E foarte bine ca-si falimenteaza clubul. El stie ca in 2 ani (atat are la dispozitie) trebuie sa dispara din Liga I. Intre timp se joaca de-a antrenorul. Mai vinde ce mai poate si ... basta.

karagandy_fcsb_2_1
karagandy_fcsb_2_1  •  03 August 2021, 09:13

Eu zic ca nea gigi este un pastor bun !! Pastoreste ft bine echipa. Sunteti invidiosi

siriussirius
siriussirius  •  02 August 2021, 20:52

Este fcgb jucaria lui casa lui familia lui ...noi ( suporterii ) voi nu stiti asta ? atunci ce a-ti vrea sa faceti ordine in casa omului sa va fie clar de cind a preluat echipa noi,voi,nu putem avea vreo pretentie in legatura cu echipa ,este un bun privat nu mai este un bun national DIN PACATE. Cine vrea sustine echipa lui gigi , eu nu mai vreau f.c.gigi becali ca ii DOAR BUCATARIA , JUCARIA lui ,regulile lui sper sa dea faliment sa dispara si gigi b. cu ea odata pentru totdeauna din existenta poporului roman

Vezi toate comentariile (19)
Comentează