FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Emulație la Rapid după succesul din derby-ul cu Dinamo! Suporterii iau cu asalt Giuleștiul pentru meciul cu Oțelul

Peluza lui Rapid, după derby-ul cu Dinamo
Peluza lui Rapid, după derby-ul cu Dinamo

Articol de - Publicat miercuri, 31 ianuarie 2024 12:27 / Actualizat miercuri, 31 ianuarie 2024 15:11

Rapid a învins-o pe Dinamo pe Arena Națională în etapa #23 din Superliga, scor 2-1. Fanii giuleșteni nu au fost prezenți pe Arena Națională pentru că au fost nemulțumiți de numărul de bilete alocate și locul din stadion, și au preferat să vadă meciul pe Giulești.

Rapid nu a făcut un meci spectaculos, dar la final a plecat cu cele 3 puncte de pe Arena Națională, iar suporterii rapidiști au vândut deja un număr impresionant de bilete pentru partida de pe teren propriu cu Oțelul Galați, din etapa #24. Meciul se joacă sâmbătă, 3 februarie, de la ora 20:00.

FRF sau Rapid, la cine ajung banii pentru Radu Drăgușin? Dedesubturile afacerii și reacția lui Răzvan Burleanu: „Ăsta e regulamentul”
TRANSFER DRĂGUȘIN
FRF sau Rapid, la cine ajung banii pentru Radu Drăgușin? Dedesubturile afacerii și reacția lui Răzvan Burleanu: „Ăsta e regulamentul”

Rapid umple stadionul cu Oțelul Galați

Clubul Rapid a anunțat prin intermediul rețelelor de socializare faptul că mai mult de jumătate din bilete s-au vândut pentru meciul cu Oțelul Galați. Astfel, mai sunt disponibile doar 2500 de tichete pentru acest duel.

Mai mult de jumătate din bilete au fost deja epuizate. 
Aproximativ 2500 de bilete au mai rămas disponibile pentru duelul de tradiție cu Oțelul Galați. 
Bilete @ 📍 Shop Gara de Nord 📍 Shop Superbet Arena Giulești 📍 www.entertix.ro 
#FamiliaRapid se reunește sâmbătă seara!
-comunicat FC Rapid 1923

Emulație la Rapid după succesul din derby-ul cu Dinamo! Suporterii iau cu asalt Giuleștiul pentru meciul cu Oțelul
Galeria lui Rapid, foto: facebook FC Rapid 1923

Rapid a început 2024 cu două victorii extrem de importante. În prima etapă din noul an, giuleștenii au învins-o pe FC U Craiova, scor 4-3 în minutele de prelungiri, după ce au fost conduși cu 3-1. În al doilea meci și-au învins rivala Dinamo tot în minutul 90. Același Borisav Burmaz (22 de ani) a adus victoria Rapidului în cele două meciuri.

Giuleștenii sunt pe locul 3 în Superliga, cu 39 de puncte, la 11 de liderul FCSB. 

Cristiano Bergodi: „Am jucat cu teamă”

„Am jucat cu frică, cu teamă. Nu știu de ce. Ne-a părut foarte rău că suporterii n-au fost aici. A pierdut fotbalul românesc. Un derby trebuie să fie cu entuziasm, cu ambele peluze.

Nu e ușor așa. Sunt jucători de calitate, care pot face diferența. Ne trebuie timp și răbdare. Noi am trăit periculos ultimele două meciuri. Astăzi o remiză era rezultatul mai corect. Dar am arătat caracter”, a declarat Cristiano Bergodi, după victoria din derby.

Programul etapei a 25-a din Superligă

Vineri, 9 februarie

  • Ora 17:00: Oțelul - FCU Craiova
  • Ora 20: 00: Universitatea Craiova – U Cluj

Sâmbătă, 10 februarie 

  • Ora 14: 00: Poli Iași - FC Voluntari
  • Ora 21:15: CFR Cluj - FC Rapid

Duminică, 11 februarie

  • Ora 18:15: Hermannstadt - Petrolul
  • Ora 20:45: FCSB - Sepsi

 Luni, 12 februarie

  • Ora 17:00: UTA Arad - FC Botoșani
  • Ora 20:00: Farul - Dinamo

Avem nevoie de cursivitate în joc, încă nu avem relațiile de joc. Trebuie să integrăm și jucătorii noi.

Toate partidele vor fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe PrimaSport, OrangeSport și DigiSport.

VIDEO. DINAMO - RAPID. Bucuria fanilor rapidiști după victoria obținută cu greu împotriva ”câinilor”

Citește și alte știri:

Dumitru Dragomir face praf conducerea lui Dinamo: „Când nu ai bani, ai aere de prost” + Îi jignește și pe jucători: „Au cumpărat numai troglodiți”

Obiectivele trasate lui Adi Mutu în acest sezon: „E important să reușim”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
lefter_popescu
lefter_popescu  •  01 Februarie 2024, 10:43
Postat de rapid_forever_1923 pe 31 Ianuarie 2024, 14:51

Nu ai cum sa umpli nici un stadion 100% fiindca regulamenetul impune ca 5% sa fie locuri libere...mai sunt si locurile rezervate oaspetilor, unde in afara de cateva echipe cu suporteri, locurile alea raman mai mereu libere....

În Grant se pun în vânzare între 11.400 și 11.800 -12.000 de bilete./ pe meci...în funcție de adversar . Cand joaca un meci de mare risc, sunt lăsate libere in stânga și dreapta spațiului rezervat oaspeților zone de "tampon" , atat din tribune a II-a cât și din peluza la care se adaugă cele 10% pt siguranță întregului stadion.

freddy
freddy  •  31 Ianuarie 2024, 19:04

Când au refăcut Giulestiul, au fost foarte deștepți. De ce sa faci un stadion de 25-30k și sa para gol cu 11k? Fa l exact cat sa încapă toți. Și uite cum e soldout de fiecare dată. Bravo lor. Constructorilor:))))

emipop
emipop  •  31 Ianuarie 2024, 17:54

Vorbesc mulți, puțini știu. Stadionul are 14073 locuri. 10% din locuri nu pot fi vândute din motive de securitate. 5% respectiv 629 de locuri are sectorul oaspeților. Minimum două sectoare tampon, fiindcă așa vrea jandarmeria (!!!). Deci 14073-1473-629-800=11171 de locuri se pot ocupa in cazul unui meci cu grad ridicat de risc. Daca există alt grad de risc se adaugă cele 800 de locuri. Așa că deobicei Rapid joacă cu casa închisă meciurile de acasă.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează