FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Suporterii CFR-ului se iau de conducerea clubului! Meciul cu Dinamo a stârnit revolta: "Trădare! E dovada că primează goana oarbă după bani"

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 mai 2017 13:37

Suporterii celor de la CFR Cluj îi critică pe cei din conducerea clubului pentru faptul că le-au vândut dinamoviștilor mai multe bilete decât ar fi fost normal. 

Sunt mari șanse ca la partida de mâine să asiste mai bine de 3000 de dinamoviști, lucru dezaprobat de ultrașii formației gazdă, care fac un apel la adresa conducerii. 

"Dorim să ne prezentăm în mod public punctul de vedere referitor la ultimele decizii ale clubului CFR 1907 Cluj.

Pentru inceput, dorim să ne declarăm dezaprobarea față de una dintre hotărârile clublui, anume aceea de a pune înspre vânzare 2000 de bilete fanilor dinamoviști, în Peluza 1 a stadionului Dr. Constantin Rădulescu.

Considerăm acest gest drept unul de trădare, care lovește în orgoliul întregii suflări vișinii. Prin această acțiune, conducerea clubului arată că de fapt, pentru dânșii, nu primează interesul pentru proprii fani, ci goana oarbă dupa foloase materiale.

Astfel, unul din locurile considerate "sacre" de către orice membru al galeriei CFR Cluj va fi profanat de către suporterii rivali, chiar cu acordul clubului, iar asta fiind pentru a doua oară.

În concluzie, cu orgoliul ireparabil pătat, cerem in mod oficial un raspuns avizat din partea clubului și soluționarea cât mai rapidă a acestui dezagrement. Dacă nu se va schimba nimic, ei bine, veți vedea urmările", se arată în comunicatul prezentat de ultrașii CFR-ului. 

CFR Cluj - Dinamo este sâmbătă, de la ora 20:30, în direct la TV Digi, Dolce, Look și liveTEXT pe GSP.RO. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează