FOTBAL  »  LIGA 1  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

"Suporterii Craiovei vor ca Mititelu să plece, chiar dacă există riscul retrogradării"

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 februarie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 11 februarie 2011 19:24

Florin Marin, fostul asociat al lui Victor Piţurcă în perioada petrecută de acesta în Bănie, a comentat scandalul dintre fostul selecţioner şi patronul echipei alb-albastre, Adrian Mititelu. Florin Marin a dezvăluit că suporterii i-au cerut lui Victor Piţurcă să continue războiul cu Adrian Mititelu, deşi există riscul ca echipa să nu primească licenţa şi să fie retrogradată.

"Domnul Mititelu se foloseşte de tot felul de tertipuri ca să nu-i plătească lui Piţurcă banii pe care-i datorează. Nici faţă de restul stafului tehnic nu şi-a plătit datoriile. El încearcă poate să-i plătim tot noi pentru că ne-a dat afară.

Echipa a fost susţinută în turul campionatului de Victor Piţurcă, după ce Adrian Mititelu i-a cerut acest lucru.  E normal ca Victor să-şi ceară acum banii. Este prea tîrziu acum să se mai îndrepte ceva. Sîntem hotărîţi să mergem pînă la capăt şi să nu renunţăm pînă nu ne primim toţi banii care ni se cuvin.

Am discutat cu reprezentanţii suporterilor care mi-au spus că,  deşi există riscul ca Universitatea să retrogradeze, vor ca Adrian Mititelu să plece de la Universitatea Craiova. De aceea domnul Piţurcă nu vrea să renunţe", a spus Florin Marin la GSPTV

Playtech: BOMBĂ! Cine sunt, de fapt, fostele soții ale lui Toni Iuruc. Cu cine s-a iubit actualul bărbat al Simonei Halep


Comentarii (38)
andreiutz
andreiutz  •  12 Februarie 2011, 17:01

@thebluestlion crezi ca daca o sa retrogradeze o sa scapam de mititelu,nu cred ca asta e solutia,si daca ar fi ca mititelu sa dea echipa,chiar crezi ca are cui? pt moment nu exista o solutie,sunt constient ca nu o sa ajungem nicaieri cu mititelu pt ca nu are bani.

yaky
yaky  •  12 Februarie 2011, 14:36

Floceo, cum iti permiti tu sa vorbesti in numele suporterilor Craiovei, slugoiule? Mergi si linge mainile lui Netoiu si Piturca daca doresti, nu-ti mai asocia numele cu Craiova. Sleahta de gun.oaie, jos labele de pe Craiova.

ghita.
ghita.  •  12 Februarie 2011, 13:52

Trisorul a dorit sa aiba singur drept de semnatura,ce bani ar fi bagat in cont cel mai pervers animal,asa este toata familia,rog ziarist sa se intereseze atunci cind barbugiu juca in franta ,sotia lui a fost prinsa furind din magazine,va rog verificati acea perioada asa ca mucles.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează