FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Suporterii dau bani și la CS Dinamo: „Vrem să nu mai ducă lipsă de nimic”

ADPD va sprijini financiar Academia Dinamo
ADPD va sprijini financiar Academia Dinamo

Articol de GSP - Publicat joi, 29 octombrie 2020 14:46 / Actualizat joi, 29 octombrie 2020 18:25

Fanii lui Dinamo din cadrul Asociației „Dinamoviști pentru Dinamo” au decis să sprijine clubul din punct de vedere financiar.

Cei 500 de cotizanți pentru ADPD au donat, cumulat, 195.406 RON, bani care se vor duce către grupele de copii și juniori ale Academiei Dinamo, anunță doardinamo.ro.

Potrivit sursei citate, astăzi a avut o întâlnire între mai mulți oficiali ai lui Dinamo, precum Ioan Mărginean, Cornel Țălnar și Dorin Șerdean, reprezentatul ADPD (Răzvan Oprea) și președintele CS Dinamo, Ionuț Adrian Popa.

Aceștia au stabilit termenii înțelegerii care prevede ca ADPD să plătească costurile pentru închirierea terenurilor de antrenament și de joc din Ștefan cel Mare, pentru Academia Dinamo.

ADPD: „Vom cumpăra tot ce este necesar”

„Cu banii strânși de ADPD am decis și vom ajuta Centrul de Copii și Juniori. Am bătut astăzi palma și vom semna un contract cu CS Dinamo pentru ca toate grupele să se antreneze în Complexul Sportiv Dinamo. Noi vom închiria terenurile de antrenament și de joc de la CS Dinamo și le vom pune la dispoziție gratuit către Centrul de Copii și Juniori Dinamo. 

De asemenea, vom cumpăra echipamente, mingi, tot ce este necesar pentru ca aceste echipe să nu mai ducă lipsa de nimic. O să încercăm să facem lucrul ăsta pe termen lung, dar asta depinde și de membrii ADPD și de cei care vor vrea să vină lângă noi să susțină acest proiect”, a explicat Răzvan Oprea, reprezentatul ADPD, pentru doardinamo.

Sunt datorii foarte mari din era Negoiță și nu s-ar fi mai putut continua. Noi nu vom plăti datoriile, le va plăti cine e dator. Noi doar vom închiria, vom plăti și vom pune la dispoziție terenurile de antrenament și de joc cu titlu gratuit - Răzvan Oprea, reprezentant ADPD

120 de leipe oră costă închirierea terenului de antrenament

VIDEO. Contra: "Eu l-am cunoscut pe Pablo Cortacero abia atunci când am ajuns la București ca să semnez cu Dinamo. Nu știu dacă are bani"

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Dinamo plătește pe ochi frumoși: spaniolii da, Contra nu! Mulțescu a luat 50% + ce se întâmplă cu jucătorii

Jucătorii lui Dinamo, speriați de situația din club: „Mă întreabă mereu de faliment și de ce se întâmplă”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează