FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Suporterii FCSB continuă războiul cu MM Stoica: „Demisia! Nu-și asumă nimeni?” + Amenință cu incidente la revenirea pe stadion

Gheorghe Mustață, în galeria FCSB
Gheorghe Mustață, în galeria FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 17 mai 2021 11:15 / Actualizat luni, 17 mai 2021 12:22

Gheorghe Mustață, liderul suporterilor FCSB, cedere demisia staff-ului tehnic și administrativ de la FCSB, dacă „roș-albaștrii” nu vor câștiga campionatul. În numele fanilor, Mustață amenință că galeria va provoca incidente în momentul în care va reveni pe stadion.

Egalul cu Sepsi OSK, scor 2-2, i-a înfuriat pe fanii FCSB. „Roș-albaștrii” sunt în mare pericol de a pierde titlul în fața celor de la CFR Cluj, scenariu pe care suporterii echipei lui Becali nu îl concep. În direct la Pro X, Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, i-a cerut demisia managerului general Mihai Stoica, precum și a membrilor staff-ului tehnic, exceptându-l pe preparatorul fizic Thomas Neubert. 

Gheorghe Mustață: „Cine știe, poate suporterii vor începe să dea cu torțe”

„Problema noastră este în felul următor: noi de 6 ani de zile nu luăm nimic, nu facem o performanță. Am câștigat o Cupă, atât. Gigi Becali trebuie să țină cont și de noi, suporterii, care ne zbatem pentru acele procese (n.r. - cu CSA Steaua, pentru palmaresul Stelei), suferim cel mai mult, mergem la bază să încurajăm echipa, să le dăm toată energia noastră pozitivă jucătorilor.

Dacă părerea noastră nu este luată în considerare, este OK, vrem și noi atunci când se va deschide poarta stadionului să venim și ne vom putea spune părerea la un meci. Poate, cine știe, greșește vreun fotbalist, dă vreo pasă aiurea și o să înceapă atunci toți suporterii să-l fluiere, să înjure, să dea cu torțe”, a spus Mustață la ProX.

Gheorghe Mustață: „Demisia, toți!”

„S-a spus că nu avem atacant. L-am văzut pe domnul MM Stoica pe Facebook spunând că avem atacant (n.r. - Ante Vukusic), dar e accidentat. Păi a jucat 15 minute, când să se accidenteze? E treaba lui Gigi Becali, el investește, e problema lui. Dar atât timp cât patronului nu i se spune cine și cum se pregătește, cine merită să joace... Dacă nimeni nu își asumă lucrurile astea, nici noi nu ne vom asuma când vom ajunge pe stadion dacă se vor da torțe, dacă se va încuraja echipa, dacă vom fi alături de echipă. 

Pentru domnul Gigi Becali vrem să transmitem asta: să facă echipă, să pună mâna să transfere. Dacă vrea să facă afaceri, știe să facă. Pentru restul, următorul mesaj: să-și asume toată lumea eșecul ăsta. Să pună mâna fiecare pe pix și să scrie, că nu e greu: «Domnule George Becali...» și apoi demisia! Nu are rost să mai stea aici, ce să facă, să se uite la jucători?

Lui MM Stoica i-a spus cineva că au trecut anii peste el și îl învita la tenis cu piciorul. Păi acolo se joacă tenis cu piciorul, sau se fac antrenamente și sunt urmăriți jucătorii? Apoi nu-și asumă transferul lui Vukusic. Demisia la tot ce înseamnă acolo în afară de preparatorul fizic, care se vede că muncește, restul nu au ce căuta acolo. E părerea mea și a tuturor suporterilor”, a adăugat Mustață.

Gheorghe Mustață a petrecut 6 ani în spatele gratiilor

În 2013, Gheorghe Mustață a fost judecat și condamnat la 7 ani și jumătate de închisoare în mai multe dosare, pentru violență, tentativă de omor și șantaj prin taxe de protecție. Mustață a fost eliberat după 6 ani petrecuți în închisoare. Imediat după, la începutul anului 2020, Peluza Nord, facțiunea condusă de Mustață, a anunțat că va susține FCSB ci nu secția de fotbal a CSA Steaua.

Clasament Liga 1: CFR Cluj, la o victorie de titlu

Calcule la titlu. CFR Cluj, favorită în fața FCSB

Pentru a avea un meci cu titlul pe masă în Gruia, în ultima etapă, FCSB trebuie să primească ajutor de la Botoșani. Cum poate deveni FCSB campioană:

  • CFR Cluj să piardă la Botoșani, FCSB să scoată cel puțin un punct cu Craiova. FCSB să câștige meciul direct din ultima etapă
  • CFR Cluj să facă egal la Botoșani, FCSB să câștige cu Craiova. FCSB să câștige meciul direct din ultima etapă.

Programul ultimelor două etape din play-off:

Etapa 9

  • FC Botoșani - CFR Cluj, 18 mai, ora 20:30
  • FCSB - CS Universitatea Craiova, 19 mai, 21:30
  • Academica Clinceni - Sepsi Sf. Gheorghe, 20 mai, ora 20:30

Etapa 10 (urmează să fie stabilită ziua și ora)

  • CFR Cluj - FCSB 
  • CS Universitatea Craiova - Academica Clinceni 
  • Sepsi Sf. Gheorghe - FC Botoșani

Citește mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali își desființează propriul jucător: „E căcăcios, îi tremură picioarele!” + Transferul ratat pe care îl regretă: „Nu e mare fotbalist, dar e bărbat adevărat”

FCSB a rezolvat primul transfer pentru sezonul viitor! Vine jucătorul de „națională” dorit cu insistență de Becali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
manutd.steaua
manutd.steaua  •  17 Mai 2021, 16:52
Postat de kuba pe 17 Mai 2021, 16:24

Stai jos! Esti prqqqsst!

Tu striga in continuare Talpan,cum strigai Gigi Becali acum cativa ani! CSA=BECALI si impreuna cu "suporterii" din Peluza Sucitilor (razganditorilor,tradatorilor etc),o sa fiti groparii echipei de fotbal! Dreptate pentru Steaua insramna palmares intreg,nu cine sa fie patron!

kuba
kuba  •  17 Mai 2021, 16:24
Postat de manutd.steaua pe 17 Mai 2021, 15:14

Ai uitatbsa spui ca 11 abi ai fost pe stadion la meciurile lui Fc Fcsb si ai cantat la ordinul lui Mustata! Ai uitatbsa spui si cand strigai Gigi Becali! Acum urli Talpan si Csa,dar in 15 ani,cand o sa afli iar ca echipa ta de fapt a luat o pauza cu 20 de ani inainte,o s-o iei frumis de la capat! CSA=BECALI

Stai jos! Esti prqqqsst!

853246084756615
Marcel Popa  •  17 Mai 2021, 16:10

Memeu e pe viata la fcsb el este pur si nevinovat.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează