FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Suporterii lui Dinamo continuă scandalul cu propriii jucători: "Sâmbătă facem selecția pentru primul 11"

Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 septembrie 2017 09:07

Suporterii dinamoviști sunt în conflict cu propriii jucători după eșecurile din ultima vreme, iar tensiunea a atins apogeul după ultima înfrângere, 2-3 pe teren propriu în fața Concordiei Chiajna.

După ce la finalul partidei cu Chiajna fanii "câinilor" l-au amenințat pe Miriuță că vor intra pe teren la jocul cu Astra din această seară, acum suporterii au postat un mesaj ironic: "Sâmbătă facem selecția pentru primul 11".

mesaj

Unul dintre cântecele des fredonate de dinamoviștii prezenți pe Ștefan cel Mare la jocul cu Chiajna a fost "Nu meritați, nu meritați, tricoul roșu să-l purtați!". În zona Peluzei Sud a apărut și un banner: "Tricoul roșu nu-i de voi, mai bine cântați voi și jucăm noi".

Iar la finalul partidei cu ilfovenii suporterii i-au întrebat în cor pe jucători: "Când mai batem și noi?".

clipboard01

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
olaru_andrei
olaru_andrei  •  30 Septembrie 2017, 12:24
Postat de dinamo_fan pe 30 Septembrie 2017, 11:51

la meciul cu Chiajana cand aia 20-30 de copii au cantat vreo 10 minute non stop, astia cu bannerele taceau malc. apoi i-am auzit ca faceau galagie pe la porti. au strigat si ei de 3 ori Dinamo tot meciul au au luat clasa de la o galerie de copii. sustineti echipa si la greu daca sunteti adevarati dinamovisti !

E normal sa-ti susti echipa SI la greu sau MAI ALES la greu! Dar cred ca o mare parte din suporterii vostri s-au saturat sa fie mintiti de ani de zile! Un suporter se hraneste cu performante!....voi nu mai aveti! Ati inteles si am inteles si noi ca a fost problema cu insolventa!...nu a cerut nimeni nimic!....dar acum?!?!...care mai sunt scuzele pt care au fost aruncati la gunoi copiii din pepiniera?!...erau ieftini si de viitor...in schimb ati adus petarde!...suporterii au tot dreptul sa se revolte in cazul asta!

calinescu_
calinescu_  •  30 Septembrie 2017, 12:25

CU SIGURANTZA SUPORTERII DORESC TOT BINELE CLUBULUI ....!!!! DAR DE N-AU PROTESTAT CAND CONTRA I-A DAT AFARA PE NISTOR , BUSULADZICI SI BUMBA ??????????????????????????????????????????????? DE CE N--AU PROTESTAT CAND CONTRA@MUTU L-AU FORTAT PE NEGOITZA SA DEA BANII PE ALBIN ?????????????????????? PREZENTZA LUI GIOVANI I-A STIMULAT ?????

juliusmad
juliusmad  •  30 Septembrie 2017, 11:55
Postat de gannicus2014 pe 30 Septembrie 2017, 11:35

despre care suporteri vorbiti ? sunt 15 ametiti care tin de-un cearceaf si in restul fluiera vantul prin tribuna

:)) pentru ei exista un singur meci, cel cu Steaua

Vezi toate comentariile (6)
Comentează