FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Suporterii lui Dinamo îl așteaptă în „haită”, însă Dorin Rotariu are alte planuri: „Asta e prima lui opțiune”

Dorin Rotariu e așteptat la Dinamo de suporteri, dar prioritate are o mutare peste hotare / foto: GSP
Dorin Rotariu e așteptat la Dinamo de suporteri, dar prioritate are o mutare peste hotare / foto: GSP

Articol de - Publicat vineri, 22 septembrie 2023 17:37 / Actualizat vineri, 22 septembrie 2023 18:19

În continuare liber de contract, mijlocașul Dorin Rotariu (28 de ani) se pregătește acasă, cu SSU Poli Timișoara, o formație din cel de-al treilea eșalon. Unchiul său, Iosif Rotariu, a oferit ultimele informații despre fosta mare speranță a fotbalului românesc.

Suporterii lui Dinamo și l-ar fi dorit înapoi pe Dorin, care a lăsat amintiri plăcute în Ștefan cel Mare în anii în care a îmbrăcat tricoul alb-roșu (2012-2017). Totuși, unchiul fotbalistului e rezervat în ceea ce privește șansele ca nepotul său să bifeze un come-back în „haită”. 

Compatriotul lui Dawa, și el ținta rasismului în România, are o reacție dură: „Trebuie să ai mari probleme să faci asta!”
RASISM
Compatriotul lui Dawa, și el ținta rasismului în România, are o reacție dură: „Trebuie să ai mari probleme să faci asta!”

Iosif Rotariu, despre situația lui Dorin: „Așteaptă oferte, e gata să joace!”

Deocamdată, el e la Timișoara și s-a antrenat cu noi, la Poli. Așteaptă oferte, are deja și sunt discuții

Eu nu mă bag, pentru că e matur și hotărăște singur unde merge. A stat foarte mult pe-afară, a acumulat experiență și are o anumită cotă. Nu știu ce să zic de o revenire la Dinamo…

Este foarte bine din punct de vedere fizic, e gata să joace și nu are nicio problemă. A făcut toată pregătirea cu Ludogorets. Așteaptă soluții concrete și clare”, a declarat Iosif Rotariu, pentru Fanatik

Iosif Rotariu: „Prima opțiune pentru Dorin ar fi un transfer în străinătate”

Totuși, fostul mare internațional lasă de înțeles că, pentru nepotul său, prioritate are o revenire peste hotare: 

Prioritatea lui cred că este un transfer în străinătate. A fost la echipe puternice și prima opțiune asta ar fi. Dar orice ofertă ar veni, dacă este una bună, serioasă și e o echipă care se bate pentru un trofeu, clar o va lua în considerare!”, a mai spus Rotariu senior, potrivit sursei citate. 

La Dinamo, Dorin Rotariu a bifat 142 de meciuri, marcând 30 de goluri și oferind 21 de assist-uri. În prezent, actuala cotă de piață a jucătorului este de 500.000 de euro.

Varianta Dorin Rotariu a apărut un pic târziu pentru noi. În momentul în care am început să transferăm, avem o limitare de buget. E un jucător interesant, bun pentru campionatul României. Nu l-am mai văzut de foarte mult timp, dar sunt convins că a progresat, pentru că a fost în niște medii foarte bune. 

Nu contează ce mi-aș dori eu ca antrenor, contează ceea ce putem să transferăm.

- Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo, pe 14 septembrie

4 goluriîn 30 de meciuri a marcat Rotariu în ediția trecută, pentru Atromitos, în Grecia, acolo unde a fost împrumutat de Ludogorets

VIDEO Iosif Rotariu, despre accidentările care i-au oprit ascensiunea: ”A fost groaznic ce a făcut Souness. Nu m-am mai întâlnit cu el”

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Dinamo a rezolvat o situație sensibilă care a creat rumoare printre suporteri: „Acesta e adevărul. Nu a încăput pe braț!”

„Câinele” care vrea să impresioneze în fața lui Hagi: „Încerc să creez pericol, să dau gol”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
dandana
dandana  •  25 Septembrie 2023, 16:53

Vedeta fără contract este ciudat. Hai sa fim serioși, dacă nici la bulgari nu a reușit care sunt poate sub noi, ce șanse are sa meargă ăsta unde vrea. Dinamo cred ca ar fi aur pentru el, dar sunt fitosi săraci.

dandana
dandana  •  25 Septembrie 2023, 16:51
Postat de steaua.libera pe 22 Septembrie 2023, 18:42

Alt talent care moare speranță

Ca toți din România. Sa fim serioși avem de la prost la foarte prost. Talente doar când nu or mai fi patroni care vor bani în loc sa bage în educația și antrenamentul lor. Cum dau de un antrenor mai dur în România, vum îl sapa sa le fie ușor

istet10
istet10  •  22 Septembrie 2023, 23:57
Postat de brentford pe 22 Septembrie 2023, 18:22

"Suporterii lui Dinamo și l-ar fi dorit înapoi pe Dorin" - Ia spune,dom'le...care suporteri il vor la Dinamo? *** Care????

Boierasul.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează