LIGA 1  ·  DNA INTERVINE ÎN FOTBAL

Suporterii şi-au pierdut încrederea în justiţie: "Sechestrul pe casele şefilor din fotbal e doar o regie"

Articol de GSP - Publicat joi, 05 aprilie 2012 00:00 / Actualizat joi, 05 aprilie 2012 20:56

Verdictul dat de judecători în "Dosarul transferurilor", caz în care toţi cei opt grei din fotbal au fost achitaţi, i-a descurajat pe suporteri.

Aceştia cred că inclusiv prin ultimele acţiuni ale DNA îndreptate către Mircea Sandu şi Mitică Dragomir, organele statului nu fac altceva decît să-şi îmbunătăţească imaginea.

Referindu-se la sechestrul pus pe casele şefilor FRF şi LPF, ştirea de ultimă oră furnizată de Antena 3, un cititor GSP.RO comentează:

"Sechestrul asigurator nu înseamnă nimic, atît timp cît urmează un proces lung şi obositor. Interdicţia de a nu le vinde pe parcursul procesului e o frecţie la piciorul de lemn. Treziţi-vă, oameni buni, totul e o regie ieftină în pragul alegerilor. Voi nu vedeţi că hoţii cei mai mari au fost achitaţi?", spune cel care semnează cu pseudonimul "eugen76pan" pe site-ul Gazetei. Eşti de acord cu opinia lui?

Justiţia i-a declarat nevinovaţi pe şefii fotbalului după ce aceştia au vîndut pe nimic fotbaliştiiFlorin Salam a chemat toate televiziunile să facă un anunț important în fața spitalului: 'Pur și simplu suntem disperați'
Libertatea
Comentarii (14)
hofer  •  08 Aprilie 2012, 16:58

Just do it! Pestele se impute intotdeauna de la cap.

alpin  •  06 Aprilie 2012, 08:05

Prostirea prostilor...

cata_buc  •  06 Aprilie 2012, 07:47

Tribunalele poporului de pe vremuri erau mai cinstite decat actulaii asazisi magistrati care de fapt sunt un stabor tziganesc unde cel care marca banul castiga .Judecatorii sunt de fapt avocatii borfasilor , speculeaza orice virgula pt a-i scoate basma curata , ar fi interesant de scormonit in istoricul si averea acelei "judecatoare" care a dat verdict si in cazul dragomir , deja pare care exclusivitate la "judecarea" borfasilor din fotbalul romanesc , zicem toti de vremea comunismului , dar macar atunci asemenea indivizi erau pusi la zid , iar procesul nu dura mai mult de 6 luni ....

Vezi toate comentariile (14 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
Program TV complet

Liga 1