Comentarii (14)
hofer  •  08 Aprilie 2012, 16:58

Just do it! Pestele se impute intotdeauna de la cap.

alpin  •  06 Aprilie 2012, 08:05

Prostirea prostilor...

cata_buc  •  06 Aprilie 2012, 07:47

Tribunalele poporului de pe vremuri erau mai cinstite decat actulaii asazisi magistrati care de fapt sunt un stabor tziganesc unde cel care marca banul castiga .Judecatorii sunt de fapt avocatii borfasilor , speculeaza orice virgula pt a-i scoate basma curata , ar fi interesant de scormonit in istoricul si averea acelei "judecatoare" care a dat verdict si in cazul dragomir , deja pare care exclusivitate la "judecarea" borfasilor din fotbalul romanesc , zicem toti de vremea comunismului , dar macar atunci asemenea indivizi erau pusi la zid , iar procesul nu dura mai mult de 6 luni ....

mieusa  •  05 Aprilie 2012, 21:30

Nu stiu in cate feluri a facut-o Becali pe judecatoare, dar a bagat frica in ea. Pe deasupra mai este si lasa si nu cred ca-si merita slujba. Adevaratul verdict o sa-l dea o Curte superiora. E cea mai simpla aritmetica, pebtru ca oriunde in lume 2 plus 3 nu face 10. Iar "n" adica necunostultul(i) sunt usor de identificat in fiecare ecuatie-tranzactie. Singurul care merita ceva consideratie este Popescu-Baciu care s-ar putea alege cu o pedeapsa cu suspendare.

corvinulhd  •  05 Aprilie 2012, 20:54

Frectii si vrajeli.Justitia ar trebui sa se impuna un fata acestor jigodii care sfideaza toata lumea.

cornelisse  •  05 Aprilie 2012, 20:44

Ca metoda electorala, s-ar putea ajunge la o sentinta, mai grea ori mai usoara, impotriva acelor hoti din fruntea fotbalului romanesc. Dar o sentinta in spiritul justitiei, dezinteresata de mediul politic, nu va fi in Romania la cazurile mari pentru multi ani de acum inainte.

kilimanjaro  •  05 Aprilie 2012, 20:23

Să nu uităm că e vorba de justiția română, deci, până nu vedem sentințe duse la îndeplinire și borfașii urmăriți după gratii, nu credem nimic. Justiția și-a dat de atâtea ori în petic și a stabilit un postulat că este o instituție mânată de șpagă și mită, încât încrederea în ea, pe o scară de la 1 la 100 este undeva la 2.

bozgor  •  05 Aprilie 2012, 20:21

regie de doi bani. fas de primavara

george_br  •  05 Aprilie 2012, 20:08

Nici eu nu mai cred in justitia romana, mai ales dupa verdictul din Dosarul Transferurilor. Achitarea "celor 8" reprezinta in opinia mea o adevarata sfidare, un act de umilire a poporului roman, la "poporul da rand" ma refer. Cand aud sintagma "justitie romana" mi se intoarce instant stomacul pe dos!

ipsilante  •  05 Aprilie 2012, 19:55

Circ ieftin, sa dreaga busuiocul PDL-ului, in prag de alegeri. Dupa, va ramine numai praful... In tara cu cea mai mare evaziune din Europa, un grup infractional de calibru, a fost declarat imaculat, precum maicutele de la Manastirea Putna!(?) Desi, procurorii care au anchetat cazul si dovezile erau clare, ca lumina zilei, ca SINT INFRACTORI! Mi-e rusine ca traiesc in Romania asta! Mi-e foarte rusine ca respir acelasi aer cu acea judecatoare CORUPTA si MANJITA, care ia declarat IMACULATI... Si-a luat LOZUL... Ei si? Ei ii merge bine...noua nu! Oare asta se cheam justitie? Ma intreb de ce lefurile acestor ANGAJATI din justitie au fost dramatic marite, daca asta e rezultatul?

  • 1
  • 2
Comentează