FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Suporterii vor să cumpere Dinamo de la Ionuț Negoiță! Câți bani au strâns în primele 48 de ore

Articol de - Publicat vineri, 08 noiembrie 2019 20:00

După ce negocierile dintre Ionuț Negoiță și Viorel Cataramă au căzut, suporterii sunt tot mai hotărâți să cumpere clubul Dinamo.  

Asociația „Dinamoviști pentru Dinamo” a strâns 20.000 de euro din donații și cotizații, în vederea preluării clubului de la Negoiță. Totul în 48 de ore de la startul acțiunii.

400 lei pe aneste cotizația de membru în cadrul proiectului socios inițiat de către dinamoviști

S-au strâns 20.000 de euro în 48 de ore. E un proiect identic cu cel de Bayern Munchen. Vrem să oferim șansa unor brand-uri mari să ni se alăture. Mai ales că este și va fi o transparență totală. Invităm lângă noi miile de suporteri dinamoviști, care de doi ani ne spun că au încredere în acest proiect”, a spus Răzvan Oprea, membru fondator al Asociației „Dinamoviști pentru Dinamo”.

„Mă bucur să aud și să văd că neamul nu piere și că se strâng rândurile atunci când vine vorba de un brand uriaș al României așa cum e Dinamo București” - Cornel Dinu

Negoiță cere un leu pentru cedarea clubului, cu condiția ca noul acționar majoritar să investească cel puțin 500.000 de euro în club.

VEZI ȘI:

DINAMO // EXCLUSIV UPDATE Negoiță, resemnat în privința vânzării, după ce Cataramă i-a dat cu flit, azi, la negocierile finale

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (91)
100002473541087
Danut Ognean  •  09 Noiembrie 2019, 17:33

suporteri gigei cand strang aceasta suma ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

boierasul
boierasul  •  09 Noiembrie 2019, 14:44
Postat de circul_ghencea pe 08 Noiembrie 2019, 23:13

Relax man! Scrie de doua ori in articol despre suma de 400 de lei pe an, drept cotizatia cateilor... Asa ca... e simplu calculul (sigur, nu pentru toti se pare, la voi la catei e mai dificil, tot ce trece de 300 va depaseste). MM, Gigi, Paunescu, Talpan la noi, Borcica, Badea(ginerele lui Dinca te leaga), Neagoitza, Danciu, Bratu, Turcu, Giovani la voi... Aceleasi gunoaie peste tot. Peace man!

Daca vrei sa fii informat intra direct pe sursa nu pune botul la ce scriu aici toti purtatorii de pixuri la vesta numiti jurnalisti.

boierasul
boierasul  •  09 Noiembrie 2019, 14:39
Postat de Traian Pavelescu pe 08 Noiembrie 2019, 23:54

Trupa de divertisment canin PCH, specializată in scenografii, spart porți deschise, incendiat peluze și strecurat pe din gard la meciurile Stelei din CL, vrea da cumpere rinamo și sa facă fuziunea cu vecinii lor de la circul de stat, acolo unde le este locul de fapt!

singura trupa de divertisment din Liga 1 sunt suporterii cu veste ))) DDB )))) sunteti unici in istoria omenirii ))))

Vezi toate comentariile (91)
Comentează