FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCM TG.MUREŞ, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Surdu are soluţia salvatoare pentru cîştigarea titlului: ”Doar o sclipire sau o fază fixă ne poate ajuta”

Romeo Surdu
Romeo Surdu

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 mai 2012 00:00 / Actualizat sambata, 05 mai 2012 15:35

Romeo Surdu şi Dani Coman au prefaţat întîlnirea de duminică, cu FCM Tg.Mureş (21:30, DigiSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO), comentînd şi şansele pe care care formaţia din Giuleşti le are la titlu.

"La cum se joacă, din trei în trei zile, toate meciurile sînt foarte grele. Nu ai timp de recuperare, nivelul fizic este cam acelaşi. Doar o sclipire, cum a fost cea a lui Grigore în meciul cu Astra, sau o fază fixă ne poate salva. Pentru că oboseala o să-şi spună cuvîntul", a declarat Romeo Surdu pentru Dolce Sport.

Dani Coman a explicat care este cel mai periculos adversar în lupta pentru titlu. "Un lucru e cert, FC Vaslui are un program foarte bun şi poate cel mai bun lot din ţară. Eu aşa cred, că Vaslui e peste CFR, prin investiţiile pe care le-au făcut an de an, prin forţa grupului, prin forţa domnului Porumboiu. Eu cred că sînt cei mai periculoşi", a afirmat şi portarul giuleştenilor.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (5)
sibianul20
sibianul20  •  05 Mai 2012, 21:16

de ce nu ma mira ca tocmai petarda de romeo, apare cu genul asta de afirmatie?....hai romica , poate prinzi in alta viata si tu un pic de ``sclipire``....sau doar un omenesc sut pe poarta....poate...poate....DAR NU CRED!nu esti capabil decat de genul asta de afirmatii! oare cum rezista cei din anglia cand joaca din 3 in 3? cateodata?....pun pariu ca nu te-a dus gandul pana acolo.

vandersaar
vandersaar  •  05 Mai 2012, 20:29

Sa nu ne grabim sa luam titlul cu orice pret, un titlu de campion in zilele noastre cel putin in Romania numai are valoarea de altadata. Singur ca conteaza foarte mult sa-l castigam, da un alt moral Rapidului din ziua de azi. In 2003 cand a luat Rapidul campionatul, n-am auzit de valize, de tot felul de tampenii care le auzi azi pe la televizor, nu spun ca nu erau blaturi, dar am avut o satisfactie imensa, l-am luat meritat cu o echipa frumoasa a Rapidului. Nu m-as supara daca ar lua Vaslui campionatul, pentru ca stiu ca vor face investii si performanta in Europa. Sincer sper ca Vasluiul sa castige tot pana la final, pe noi nu ne incurca, avem rezultatele directe.

juveale
juveale  •  05 Mai 2012, 16:26

Hai Rapidu' haide Realu' adu'ne victorie

Vezi toate comentariile (5)
Comentează