FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA CAMPIONILOR / ZAGLEBIE - STEAUA 0-1

Surpriza Golanski

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 august 2007 00:00

Golanski a fost folosit ca titular in premiera, chiar impotriva compatriotilor sai, si nu s-a descurcat rau. Golanski sau Badoi? Ieri, Hagi inca nu stia ce raspuns sa aleaga la aceasta intrebare. "Regele" a decis cu doar citeva ore inainte de meci titularul postului de fundas dreapta. "Pawel a cistigat mult din punct de vedere fizic in ultima perioada si poate fi o solutie pentru noi", anticipase el luni seara, la conferinta de presa.

si i-a dat sansa polonezului sa debuteze la Steaua chiar in propria tara. Iar Golanski n-a dezamagit. Determinat si puternic, fotbalistul in virsta de 23 de ani a intrat rapid in ritmul meciului si a avut repetate dueluri aspre cu adversarul sau direct, Andre Nunes. Brazilianul l-a provocat inca din start, l-a lovit deseori cu cotul, insa Golanski a reusit de fiecare data sa-l blocheze, desi a luat un "galben" foarte devreme, in minutul 5, pentru un tackling la Nunes.

Fiind mai degraba preocupat de securizarea zonei sale pe faza defensiva, Golanski a urcat a urcat rar in atac, dar a colaborat bine cu Nicolita in banda dreapta. Spre final, cind polonezul dadea semne de oboseala, Hagi l-a inlocuit cu Nesu.

80 de minute jucase pina aseara Golanski pentru Steaua, in 3 amicale disputate in turneul din Olanda

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează