FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - RAPID, AZI, 18:00, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Surpriză: lui Copos i s-a făcut milă de fani! :) » "Nu pot să vă iau banii"

Articol de , - Publicat duminica, 28 august 2011 00:00 / Actualizat sambata, 27 august 2011 22:38

Patronul giuleştean spune că nu poate accepta oferta făcută de suporteri, care ar fi vrut să achite din propriul buzunar 120.000 de euro pentru ca echipa să se întoarcă pe Giuleşti


Chiar dacă echipa e pe drumuri de la startul sezonului, George Copos continuă să joace tare în conflictul cu CS Rapid. Tocmai a anunţat că refuză ajutorul financiar al suporterilor pentru stingerea litigiului!

"Oferta lor constă în achitarea de către fiecare suporter a unei sume de 120 lei reprezentînd costul a 4 bilete pentru următoarele meciuri. E un gest nobil şi o iniţiativă lăudabilă, dar tocmai de aceea e de neacceptat. Nu pot pune nişte oameni care-şi rup de la gură ca să vină la meciuri să plătească o datorie inexistentă. S-ar crea un precedent periculos, mîine s-ar putea trezi alţii să ne pună să plătim cine ştie ce fantasmagorii, pe baza principiului ««cereţi-le orice, galeria va plăti oricum!»»", a explicat patronul rapidist pe blogul personal.

"Răzvane, te apreciez, dar tot nu plătesc!"
Copos nu dă înapoi, chiar dacă Răzvan Lucescu pare că a ajuns la limita răbdării din cauză că fotbaliştii lui sînt nevoiţi să joace mereu în deplasare. "Îl apreciez foarte mult pe Răzvan, împreună am trecut deja cu succes de prima gară. Am achitat 30.000 de euro, cît era datoria reală, dar nu pot accepta să plătesc sume necuvenite pentru servicii neprestate, cum ar vrea cei de la CS Rapid" e mesajul boss-ului din Grant.

"Între mine şi Răzvan sînt relaţii fireşti conducător-antrenor, nu există nici un conflict intern la echipă."
George Copos, patron Rapid

"E foarte greu să fii mereu pe drumuri, pentru băieţi e un consum de energie inutil"
Răzvan Lucescu, antrenor Rapid

Refuzaţi în instanţă
Conducerea giuleşteană a cerut în instanţă dreptul de a evolua pe Giuleşti pînă la soluţionarea litigiului cu CS Rapid, însă demersul nu a avut succes, judecătorii respingînd cererea. "E o hotărîre pe care o considerăm netemeinică. Vom face recurs!", a anunţat George Copos.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (13)
ionut_iana
ionut_iana  •  29 August 2011, 09:35

Normal, cum sa le ia banii. Mi se pare fireasca reactia. Uita de stresul cumparaturilor! Cumpara la preturi de en-gros din confortul fotoliului. www.danivos.ro

kameleon
kameleon  •  28 August 2011, 16:05

pai deplasarea din oras in oras e mai costisitoare... termina si intelege-te cu CS

parca1911
parca1911  •  28 August 2011, 14:16

nu e normal ce se intampla, niste jegosi cei de la clubul sportiv, bine ca e mai profitabil sa lase stadionul in paragina ... niste idioti. rapidul trebuie lasat sa joace pe giulesti , la fel si steaua pe ghencea.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează