FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

Surpriză: un fost stelist e noul antrenor secund al lui CS U Craiova

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 octombrie 2018 16:53

CS U Craiova a anunțat astăzi că bulgarul Valentin Iliev, 38 de ani, e noul antrenor secund al echipei.

"Valentin Iliev, antrenorul secund al Științei. Fostul nostru căpitan a semnat un contract valabil până în vara anului 2019. Mult succes, Valentin Iliev & cât mai multe reușite în familia alb-albastră", se arată într-un comunicat emis de formația din Liga 1. 

Retras din activitate chiar de la CSU, în 2016, Iliev a jucat de-a lungul carierei la Botev Vrats, Metalurg Zaporizhya, CSKA Sofia, Terek, FC U Craiova, FCSB, Volyn Lutsk, CSKA Sofia și CS U Craiova

Citește și:  Mesaj categoric pentru Mitriță de la o glorie a Stelei: "Nasul mai jos, fii mai modest!"

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  07 Octombrie 2018, 00:49

Esti prost, nene ziaristulule fara nume, caci Iliev este un fost jucator al Craiovei. Ca a jucat si prin alte parti este adevarat dar tot un fost jucator al Universitatii ramane, asta nu se poate schimba.

dansy
dansy  •  06 Octombrie 2018, 11:22

Sunt niste nerusinati frustrati ca noi cei din Craiova nu ii suportam pentru minciunile si murdariile care le scriu.Cred ca asa vor obtine acreditarea la Craiova.NEVER FOR EVER pui de oieri!!!!!

dansy
dansy  •  06 Octombrie 2018, 11:19

E ca si cum ai scrie ca regretatul Ion Oblemenco a fost Rapidist doar ca pe acolo nu a jucat mai deloc.Angajati-va la FCSB bai manipulatorilor!!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close