FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CSU CRAIOVA 0-0

Mesaj categoric pentru Mitriță de la o glorie a Stelei: "Nasul mai jos, fii mai modest!"

Articol de GSP - Publicat marti, 02 octombrie 2018 20:25

Gabi Balint îl critică pe Alexandru Mitriță pentru evoluția din ultima vreme, mai ales după ce în etapa a 10-a a ratat un penalty în meciul dintre CFR Cluj și CSU Craiova, scor 0-0.

"Eu nu vorbesc de ratare, eu vorbesc de atitudinea lui. Îl preocupă numai jocul lui. El ratează și se întoarce cu spatele. Mingea e în joc, putea să ajungă din nou la el. El renunță... Îmi place mult! Sunt înnebunit că nu mai e în România vreun alt jucător care driblează în viteză, așa cum o face el.

Nasul mai jos! Atât îi cer. Și mai modest, că o să aibă mult de câștigat. Eu asta îi reproșez, nu ca fotbal. Ca fotbal, jos pălăria. Să îmi dea peste nas cu două goluri marcate. Eu țin la Craiova, pentru că am fost acolo, am promovat cu Craiova și am rămas fidel", a declarat Gabi Balint la TV Digi Sport.

"E unul dintre cei mai buni jucători din campionatul nostru. E rar! Are personalitate. Trebuie să treacă peste momentul ăsta foarte repede" Ilie Dumitrescu

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (13)
900254010144905
Tudor Eugen  •  03 Octombrie 2018, 09:21

Martinpen,ori esti prea tanar si nu l-ai vazut jucand pe Ilie,ori nu te pricepi la fotbal.A fost unul din cei mai tehnici fotbalisti romani din istorie.A avut un dribling stralucitor si simt al portii f bun.Un gol la 10 meciuri?Pai a fost golgheterul campionatului prin 93,are f multe goluri pt Steaua si vreo 20 si la nationala.A avut o mare contributie la calificarea pt CM 94 si a batut acolo Argentina(2 goluri si un assist).Poate nu stii ca la 19 ani prindea primul 11 in marea echipa a Stelei!

martinpen
martinpen  •  03 Octombrie 2018, 08:04
Postat de doritor pe 03 Octombrie 2018, 07:48

Atat Ilie cat si Gabi sunt fosti fotbalisti mari.Asa ca asculta-i draga Mitri si spune-i lui Mangia sa dea functia de capitan lui Kelic ,tu sa ai treaba cu driblingurile si mai cu seama cu pasele la coechipieri.

Ilie a fost jucator mare? Poate comparat cu aia mici, ca daca il compari cu colegii lui, mai mult a fentat fotbalul, a avut oarte de o echipa super si nu se observa unul care dadea un gol la 10 meciuri...

doritor
doritor  •  03 Octombrie 2018, 07:48

Atat Ilie cat si Gabi sunt fosti fotbalisti mari.Asa ca asculta-i draga Mitri si spune-i lui Mangia sa dea functia de capitan lui Kelic ,tu sa ai treaba cu driblingurile si mai cu seama cu pasele la coechipieri.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close