FOTBAL  »  Superliga  »  APARIȚIE

Surpriză! Unde a fost văzut în această seară Dan Nistor, fotbalistul disputat cu ardoare de FCSB și Dinamo + Reacția impresarului său

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 27 august 2018 22:14

Dan Nistor (30 de ani) e zilele acestea protagonistul uneia dintre cele mai mari "telenovele" din acest an din fotbalul românesc.

Ademenit zilnic cu oferte de Gigi Becali, prins la mijloc între mirajul financiar al unui transfer la FCSB și mustrările de conștiință ale unei trădări istorice, Nistor a ales să se relaxeze urmărind live un meci din Liga 1.

După ce și-a petrecut week-end-ul la Rucăr, localitatea natală, Nistor a fost surprins de camerele TV  luni seara în tribunele arenei "Anghel Iordănescu", la meciul FC Voluntari - U Craiova. Nu singur, ci alături de colegul și bunul său prieten Deian Sorescu.

S-a întâlnit cu impresarul

Tot în cursul zilei de luni, Nistor s-a întâlnit cu Lucian Marinescu, impresarul său, într-un centru comercial din București. Întâlnirea dintre cei doi a avut o temă clară: stabilirea viitoarei destinații a mijlocașului de 30 de ani.

Impresarul a postat și un mesaj enigmatic pe Instagram, alături de o fotografie cu Nistor: "Pregătim viitorul".

Vezi și: Când Steaua şi Dinamo ajung să se bată pentru un nimeni » Cifre DEZASTRUOASE ale fotbalistului pe care Becali îl poate lua azi: "Dan Nistor să recunoască, sincer, că n-a făcut faţă!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (45)
845540702162124
Antal Marton  •  28 August 2018, 18:22

Rămâi la dinamo esti bine vazut la steaua ai puso ca pârvulescu unde e acum

indolentu
indolentu  •  28 August 2018, 17:15
Postat de Septimiu Codrean pe 28 August 2018, 16:35

Izabela NAZARE, pune mana pe gramatica mama draga ! E rusinos pentru o fata ca sa faca derapaje cu locul de la cratima ! E ca si cum ai avea lenjeria putin ...nespalata !

aaa stai c am uitat ia scrie tu cum poti pune mina pe gramatica?poate pe un manual de gramatica sau alte carti referitoare la gramatica limbii romane nu cum ai scris tu

indolentu
indolentu  •  28 August 2018, 16:54
Postat de indolentu pe 28 August 2018, 16:50

iote baaa filologu in persoana lu septicemiu baaa filologule tu cit de corect ai scris?ce i aia " E rusinos pentru o fata ca sa faca derapaje cu locul de la cratima ! " ?corect ie ca fata sa faca nu ca sa faca apoi ce inseamna cu locu de la cratima?corect ie cu locu cratimei nu cum ai scris tu docotre in filologie si apoi la final se pune punct nu ! ca nu ie ceva imperativ ai inteles?deci bazaconia aia a ta se scrie corect asa: E rusinos pentru o fata sa faca derapaje cu locul cratimei.inainte sa mai corectezi pe altii vezi ce prostii scrii tu

precizez o eroare in mesaju meu ie doctore in filologie nu docotre in filologie cum am scris din viteza si am inlocuit o cu t

Vezi toate comentariile (45)
Comentează